2777
2789
عنوان

حاضرید با زندگیتون اینکارو بکنید🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 102 پست
چه رشته ای دوست داری؟مثل دکتر رستگار رحمانی بهش گفتن چجوری پزشکی قبول شدی گفت بخاطر وضعیت خانواده ام ...

رشته نیست حرفه ای میکاپ دوس داشتم که سرمایه میخواد باید قیدشو بزنم

وای چقدر تلخه این حرف...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه حاضر نیستم به خودم انقدر سختی بدم، شاید بهش بگید راحت طلبی نمی‌دونم اما انقدر روحیه جنگنده ای ندارم حقیقتش و شکست می‌خورم 

چندین تجربه هم تا الان کسی کردم که هیچچچچ‌وقت کاری رو انجام ندم که دوباره باعث بشه به کام مرگ برم و حالم بدشه

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

عزیزم تجربی رشته سختیه اگه بهش علاقه نداشته باشی از پسش برنمیای من ک عاشقش بودم از تجربی نتونستم قبول شم کنکور رو

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

رشته نیست حرفه ای میکاپ دوس داشتم که سرمایه میخواد باید قیدشو بزنموای چقدر تلخه این حرف...

اگه بری تو یه سالن کار کنی بهش بگی بهت آموزش بده به جاش براش کار میکنی میتونی به‌خواسته ات برسی

تازه آرایشگرها سریعتر از پزشک ها به پول میرسن