2777
2789
عنوان

هدف رفتار این فرد چی هست

40 بازدید | 5 پست

ببنید به یک خانوم محترم می‌گویند به دروغ که این آقا قصد دارد از شما خواستگاری کند 

بعد اون آقا این قصد رو نداشته خب هیچ وقت هم به طرف اون شخص طبیعتاً نمیره که باهاش صحبت کند و اینها

بعد یکسال اون خانوم رفتارهای عجیب داره یا با یک آقا پسر دیگه مدام جلوی اون قدم میزنه نمی‌دونم با یک آقا پسری روبروی اون می‌خنده و... یا مثلاً گاهی اوقات بدون اینکه کاری داشته باشه به کلاس درس دانشگاه اون آقا می‌ره و تو کلاسشون شرکت می‌کنه درحالی که رشتشون تفاوت داره

حالا یا این آقا پسر خودش رو خیلی جدی گرفته

یا اون خانوم میخواد این رو حرص بده یا چه هدفی داره

یه سریا به دروغ به یه دختر گفتن که یه پسری میخواد بیاد خواستگاریت پسره هم هیچوقت سمت دختره نرفته حالا دختره بعد یه مدت با پسر هی میاد جلو همون خاستگار دروغیه 

درست متوجه شدم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگر بر فرض اون خانوم شخص با دیانت و با خانواده و مناسبی باشد آن پسر از کجا بفهمد اون شخص از آن پسر بدش می آید یا خیر چون اگر بدش بیاید دیگر آن پسر نمی تواند به خانواده ی خود بگوید که آن ها به طور رسمی و محترمانه وارد اقدام شوند و با پدر مادر اون خانوم به طور محترمانه صحبت کنند