2777
2789
عنوان

پلیس جلومونو گرفت گفت داری میمالی

| مشاهده متن کامل بحث + 4248 بازدید | 126 پست
چرا ابنجور پلیسا فقط توی نی نی سایت و امثالش هستن...هرچی پلیس دیدم با شخصیت...

چراا هستن 

من همسرم بارمیاورده هربار اینا نگهش میداشتن همینطور ازراننده های دیگه میگفتن بارتون اضافیه برو یکی از مثلا حالا هرباری بوده اونارو بده به اون مغازه داره برو جریمه ننویسم همسرمم یک بار دوربین گوشیشو روشن کرده گذاشته جیب پیراهنش گفته ازتون فیلم دارم میزارم اینستا آبروتون بره الکی گفته دنبال کننده خیلی دارم نامردا دنبالش کردن گوشیو بگیرن نتونستن با واسط گری یه آشنا به غلط کردیم افتادن

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
نه بابا کاریشون نداشته باش ارزششو ندارن دهن به دهن بشی باهاشون تو این مواقع بزار فقط شوهرت حرف بز ...

اخه خوشم نیومد خیلی آروم رفتار کرد کلمه میمالی شنید باید قاطی میکرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم از این میسوزه ۶متر زبون دارم ولی اون لحظه مظلوم نشسته بودم نامزدمم فقط از این می ترسید جایی نبرن ...

بابا میترسم یه چیزی بگم  تعلیقم کنن 

ولی تو اصلا نباید  به حرف اونا اهمیت بدی 

سربسته میگم 

اونا اصلا عددی نیستن 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

من از این ناراحتم چرا نگفتم جلو مادرتم اینجو ری حرف میزنی تا رفتن ب نامزدم گفتم سریع برو هی پشت سرم ...

ادم تو این شرایط نمیتونه چیزی بگه حق داری

حرفشم فوق العاده بد بوده

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

برو خداتو شکر کن مثل مامان بابای من نبردنتون کلانتری😂سال ۷۰ توسینما گرفته بودنشون خودشون میگن کاری ...

نامزدم فقط بخاطر این هیچی بهشون نگفت وگرنه واقعا حرفش زشت بود

ن ولی دودی بود 😂

خب سر همونه منم با خواستگارم نشسته بودم داخل ماشینش اونم دودی کرده بود داشتیم حرف میزدیم فقط

پلیس اومد پیادش کرد گفت نسبتتون چیه بعد خواستگارم گفته زنمه پلیسه هم گفته اره منم باور کردم چرا شیشه هاتو تا خشتک دودی کردی؟ 😂😂😂بعد چند سال هنوز جمله اش یادمه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
عزیزم اونا عمدتا از خانواده های محروم و شهرای خیلی کوچیک هستن انتظار ادبیات مودبانه نداشته باش

مبگفت کارتون زشته برید خونه مالیدن منظورش اونجا بود دیگه 

خوشم نیومد نامزدم یکم باید قاطی میکرد

با نظامی جماعت دهن به دهن نشید براتون شر میشه 

سر بسته میگم چون اینجا نمیشه باز کرد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
2810