2777
2789
عنوان

پلیس جلومونو گرفت گفت داری میمالی

| مشاهده متن کامل بحث + 4248 بازدید | 126 پست
کلا پلیسا بد برخورد میکننباید بلد باشی چجوری باهاشون حرف برنی من چون بابام پلیسه بلدم

من از این ناراحتم چرا نگفتم  جلو مادرتم اینجو ری حرف میزنی 

تا رفتن ب نامزدم گفتم سریع برو هی پشت سرمو نگاه میکردم تعقیب نکنه 

چرا میخندی حالا؟معلومه تعریف کردن از پلیس کشور زیادی آزارت میده هاااا!!

داستان جالبی بود مثل جوک بود خندم میایه بخاطر همین🤣🤣🤣🤣

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از این ناراحتم چرا نگفتم جلو مادرتم اینجو ری حرف میزنی تا رفتن ب نامزدم گفتم سریع برو هی پشت سرم ...

جلو مادرشونم اینجوری حرف میزنن مطمئن باش 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

خیلی بهم برخورد حس دختر خراب بهم دست داد

یه بار منو شوهرم که اونموقع تازه عقد کرده بودیم توماشین یه بوسم کرد.پلیسه یه ساعت سین جیم مون کرد.حستو درک میکنم.منم اونموقع همین حسوداشتم😅

بی ادب بودن باید میگفتن نسبتتون چیه و اینجا چیکار میکنین اما از بس اینجوری دیدن فکر میکنن همه دختر و ...

اخه نامزدم سریع شیشه کشید پایین نسبتم پرسید ولی گفت زن عقدی باشه ابن کارا زشته

ما دوست بودیم خبری نبود امروز ک نامزد بودیم گیر دادن

خودت چیزی نگفتی؟

پیاده میشدی نصفشون میکردی از وسط خب

والا یه بار یه موتوری داشت از کنار ماشین ما میرفت

ترافیک بود شدید

فحش داد ک باید راه بدی من برم(ترافیک کیپ تو کیپ بود خودشم اومد نتونست بره) 

پیاده شدم نابودش کردم با زنش بود

ب غلط کردن افتاده بود

شوهرمم دعوام کرد ولی گفتم حق نداشت فحش بده

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

اخه نامزدم سریع شیشه کشید پایین نسبتم پرسید ولی گفت زن عقدی باشه ابن کارا زشته

احیانا شیشه هاتون بخار نکرده بود؟😅🙊

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
از این ناراحتم فقط سگ نشدم پاچه بگیرم مثل دختر مظلوم نشسته بودم‌

نه بابا  کاریشون نداشته باش  ارزششو ندارن دهن به دهن بشی باهاشون 

تو این مواقع بزار فقط  شوهرت حرف بزنه 

خودت چیزی نگفتی؟پیاده میشدی نصفشون میکردی از وسط خبوالا یه بار یه موتوری داشت از کنار ماشین ما میرفت ...

دلم از این میسوزه ۶متر زبون دارم ولی اون لحظه مظلوم نشسته بودم نامزدمم فقط از این می ترسید جایی نبرن بابام بخاد بیاد آروم جواب میداد حتی کلمه میمالی عصبی نشد 

منم خوشم نیومد از این رفتارش 

نامزدشه دیگه سخت نگیرید...بهترین دوران زندگیشونه

به داخل ماشین مردمم کار دارن 

از این ناراحتم فقط سگ نشدم پاچه بگیرم مثل دختر مظلوم نشسته بودم‌

اصلا نباید بهشون کار داشته باشی نمیشه همه ادما با شعور باشن که!

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
2810