2777
2789
عنوان

خانمها تعهد و پایبندی مرد تو چه چیزای میبینن

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 30 پست
جمله اخریتون جالب بودمنظورتون این بود جوری نمیشه که مثلا زده،شه از این توجه و تعریف میشه مثال بزنینم ...

هیچ وقت از حرف های عاشقونه پرهیز نکن

بهش توجه کن یه جوری که بهترین زن تو دنیاست

سربه سرش بذار ناراحت کننده نه.

شوخی هایی کن که به خنده بیاریش

همیشه یه جور صداش کن. عشقم عزیزم عسلم گلم جوجه خوشگلم....

ازش تشکر کن بابت زحماتی که تو خونه میکشه

از غذا هایی که میپزه تعریف کن 

از خصوصیاتش تمجید کن

از زیبایی ظاهریش براش بگو

هیچ وقت اخم نخم نکن همیشه حتی در برابر خطا هاش با ارامش برخورد کن و بگو کجای کارش اشتباه بوده

سرش فریاد نزن

براش رفیق پایه باش

جوری برخورد نکن که از گفتن مسایل به وجود اومده ازت بترسه و مجبور به مخفی و پنهان کردنش بشه

ازش بخواه که باهات صحبت کنه

اگر مشکلی به وجود اومده بینتون بگو بیا مثل دو تا ادم عاقل باهم بشینیم با ارامش حلش کنیم

به هیچ وجه نزنش حتی به شوخی

از بغل و بوسه و نوازش به هیچ وجه قافل نباش

از خندش تعریف کن

از دلتنگی هات براش بگو

براش حامی باش نذار اب تو دلش تکون بخوره

یه جوری براش از لحاظ امنیت و ارامش و همه چی سنگ تموم بذار که حتی به سایت هم تکیه کنه .

نازشو همیشههههه بخر

زن مثل یک گُل میمونه و مرد اب و نور.

اگر از گل اب و نورش و دریغ کنی پژمرده میشه و میمیره اگر بهش اب و نور به مقدار کافی برسه شکوفا و معطر میشه و زیبایی و عطرش تمام باغ و پر میکنه.

زن هم همینه.اگر چنین رفتاراتی باهاش داشته باشی یه جوری شکوفا میشه و یه زندگی برات میسازه که نمونش و دور و برت اصلا پیدا نکنی

بهترین ارامش و برات رقم میزنه و بهترین اتاق خواب و برات ردیف میکنه و از هر لحاظی که از یک زن انتظار داری به بهترین شکل تامینت میکنه و وجودت و پر میکنه از خوبی ها و دیگه هیچ زنی به چشم خودت نمیاد جز اون.

اگر مردی از زنش گله داره و میگه به درد زندگی نمیخوره چون خودش براش مرد نیست ابو نور و برسون ببین گلت شکوفا نمیشه؟

هیچ وقت از حرف های عاشقونه پرهیز نکنبهش توجه کن یه جوری که بهترین زن تو دنیاستسربه سرش بذار ناراحت ک ...

واقعا ممنونم که وقت گذاشتین و کامل گفتین

حرفاتون درست 

بله زندگیه با همین چیزا معنی زندگی و عشق پیدا میکن

آقا محمدرضا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا ممنونم که وقت گذاشتین و کامل گفتینحرفاتون درست بله زندگیه با همین چیزا معنی زندگی و عشق پیدا م ...

خواهش میکنم.

انشاالله که اگر همسر دارید در کنار هم به خوشبختی و ارامش و شادی پیر بشید و اگر هم ندارید زنی عالی و خوب نصیبتون بشه و زندگی پر از ارامش و شادی تا ابد براتون رقم بخوره

خانم یبار توهین کردی جوابت ندادمپول نت میخوایکارت واقعا زشت لطف کن مزاحم نشو

تو خودت اولش مزاحم شدی. بیشعور هول

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

شما درخواست دادی من مزاحم شدمجای بچه منیبرو جای دیگه دنبال پول شارز باشمن نه درخواستی دادم نه حرفی ز ...

اخه تو اگه هول و بیشعور نبودی که قد و وزنمو نمیپرسیدی

شما درخواست دادی من مزاحم شدمجای بچه منیبرو جای دیگه دنبال پول شارز باشمن نه درخواستی دادم نه حرفی ز ...

برو بابا معلوم از اون سلیطه هایی

من نه درخواست دوستی زدم نه چیزی

تو سایت هم جای شارز گرفتن و تیغ زدن نیس

گورت کم کن بی ادب

آقا محمدرضا
برو بابا معلوم از اون سلیطه هاییمن نه درخواست دوستی زدم نه چیزیتو سایت هم جای شارز گرفتن و تیغ زدن ن ...

شارژ نبود اقای محترم خاستم امتحانت‌ کنم و شاتارو بدم ب نی نی یار 😂چون از اون سوالت فهمیدم چه خری هستی

شارژ نبود اقای محترم خاستم امتحانت‌ کنم و شاتارو بدم ب نی نی یار 😂چون از اون سوالت فهمیدم چه خری هس ...

واقعا متاسفم برا حرف زدنت

درخواست میدی میخوای ادم امتحان کنی!!!

۱۸ سالت اینی

وای بحای اینده ت

گورت گم کن

آقا محمدرضا
واقعا متاسفم برا حرف زدنتدرخواست میدی میخوای ادم امتحان کنی!!!۱۸ سالت اینیوای بحای اینده تگورت گم کن

خفه شو بابا هیس