2777
2789
عنوان

موچی درست کردم🥲😂📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2175 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی دستورشو داری؟

من اردشو گرفتم یبار درست کردم بزور خوردم

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:]                                                              وزن فعلی:62-وزن هدف:58... میدونین آرزوم این رزوا چیه؟ اینکه یه جرعه آب بخورم. خنده داره نه؟ ولی راست میگم   چون خیلی درد داره،میترسم آب بخورم. یادتون نره چیزی که برای شما خیلی طبیعیه،میتونه آرزوی از تهِ دلِ کس دیگه ای باشه... {دیالوگ سریال یکه و تنها}  اتک غمگین ترین تراژدی  لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

2805
انصافا بامزه بود خندیدم 😂

منی که نفهمیدم چی گفت🤣🤣

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

آرد برنج گلوتینوس 140 گرم

نشاسته ذرت 30 گرم

پودرقند 50 گرم

نمک یک پینچ

کره35 گرم

شیر175 میل

برای فیلینگ :از انواع بستنی و تکه های میوه 

و هر آنچه دلخواه شماست🔖


📌اندازه مواد کاملا دقیق باشد.

ابتدا مواد خشک با هم الک میکنیم

شیر در چند مرحله و با کمی مکث به مواد خشک اضافه کرده تا مواد باهم مخلوط و مایع یکدست بشود.از صافی رد میکنیم تا ناخالصی نداشته باشه

بعد میریزیم داخل یک ظرف درب دار نشکن📌


داخل یک قابلمه بزرگ آب ریخته پای فلزی میذاریم و روی حرارت قرار میدهیم تا بجوش بیوفته

ظرف محتوای مایع خمیر موچی را داخل قابلمه گذاشته ۲۰ دقیقه تایم پخت میدهیم ،بعد ۲۰ دقیقه مطابق فیلم تست پخت انجام میدهیم و همانطور که داغ کره را اضافه و با خمیر خوب مخلوط میکنیم خمیر را با دستکش چرب و با کف و کنارهای دست ورز میدهیم تا به تست پنجره برسه ،خمیر در این حالت میتوان به رنگ دلخواه در آورد.

مدت نیم ساعت خمیر را در یخچال استراحت داده بعد کف میز کار و روی خمیر نشاسته ذرت پاشیده به آرامی مطابق فیلم باز میکنیم و به ۱۰ قسمت برش میدهیم و کیسه میکشیم تا خشک نشود.

هر قسمت را از لبه به مرکز و داخل فشرده میکنیم تا سطح بیرونی و داخلی جابجا شوند بعد با وردنه به آرامی خمیر را باز میکنیم روی ورقه ها را میپوشانیم چون سریع خشک میشود 

خمیر را داخل کاسه کوچک قرار داده فیلینگ دلخواه را پر کرده و لبه خمیر را از دو طرف با نوک انگشتان بهم فشرده و در نهایت جم میکنیم

موچی را در لحظه سرو و در غیر این صورت در فریزر نگهداری شود


کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

تولد مختلط

reyhan_hjs | 49 ثانیه پیش
2791
2779
2792