آرد برنج گلوتینوس 140 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم
پودرقند 50 گرم
نمک یک پینچ
کره35 گرم
شیر175 میل
برای فیلینگ :از انواع بستنی و تکه های میوه
و هر آنچه دلخواه شماست🔖
📌اندازه مواد کاملا دقیق باشد.
ابتدا مواد خشک با هم الک میکنیم
شیر در چند مرحله و با کمی مکث به مواد خشک اضافه کرده تا مواد باهم مخلوط و مایع یکدست بشود.از صافی رد میکنیم تا ناخالصی نداشته باشه
بعد میریزیم داخل یک ظرف درب دار نشکن📌
داخل یک قابلمه بزرگ آب ریخته پای فلزی میذاریم و روی حرارت قرار میدهیم تا بجوش بیوفته
ظرف محتوای مایع خمیر موچی را داخل قابلمه گذاشته ۲۰ دقیقه تایم پخت میدهیم ،بعد ۲۰ دقیقه مطابق فیلم تست پخت انجام میدهیم و همانطور که داغ کره را اضافه و با خمیر خوب مخلوط میکنیم خمیر را با دستکش چرب و با کف و کنارهای دست ورز میدهیم تا به تست پنجره برسه ،خمیر در این حالت میتوان به رنگ دلخواه در آورد.
مدت نیم ساعت خمیر را در یخچال استراحت داده بعد کف میز کار و روی خمیر نشاسته ذرت پاشیده به آرامی مطابق فیلم باز میکنیم و به ۱۰ قسمت برش میدهیم و کیسه میکشیم تا خشک نشود.
هر قسمت را از لبه به مرکز و داخل فشرده میکنیم تا سطح بیرونی و داخلی جابجا شوند بعد با وردنه به آرامی خمیر را باز میکنیم روی ورقه ها را میپوشانیم چون سریع خشک میشود
خمیر را داخل کاسه کوچک قرار داده فیلینگ دلخواه را پر کرده و لبه خمیر را از دو طرف با نوک انگشتان بهم فشرده و در نهایت جم میکنیم
موچی را در لحظه سرو و در غیر این صورت در فریزر نگهداری شود