2777
2789
عنوان

به نظرتون شیرمادر بهتره یا شیر خشک لطفا تجربتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 23 پست

سبستم ایمنی در دوران جنینی شکل میگیره و هیچ ربطی به شیر مادر نداره.‌کجای دنیا رو دیدی که موقع بیماری دکتر ازت سوال کنه شیر مادر خوردی یا شیر خشک..‌

من کودکان شیر خشکی زیادی اطرافم دارن که الان به سن ۱۰تا۱۲ سالکی رسیدن ماشالله پرمو‌‌..هیکلی ..باهوش.‌عاقل..

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
اتفاقا شیرخشک از نظر مواد مغذی غنی تره.

کی این حرفو زده ؟ 

هرچقدر هرچیزی رو بخواهی شبیه سازی کنی هیچ وقت هیچ جوره کاملا مثل اصلش نمیه شاید بشه ویتامین و مواد مغذی بیشتری به ترکیب سازنده شیرخشک اضافه کرد اما هیچ وقت نمیتونه مثل شیر مادر کامل و یا از اون بهتر باشه

سخت نگیر! مجازی محل استفراغ  هرنوع افکاره ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی این حرفو زده ؟ هرچقدر هرچیزی رو بخواهی شبیه سازی کنی هیچ وقت هیچ جوره کاملا مثل اصلش نمیه شاید بش ...

عزیزم شیر مادر کامل یعنی تغذیه مادر درست باشه.نه مادرهای بیچاره امروزی که مرغشون هورمونیه.سبزی و میوه شون گلخانه ای و برنج و نونشون موقع کشت با انواع سموم

هرمادر ی تلاششه که شیرشو بده اما نداشتم شیرخشک میده درهرحال این دوسال شیردهی میگذره

2805

ببین عزیزم بع عنوان دانشجوی روانشناسی میگم 

اون مهر و محبتی و دلبستگی که وقتی که مادر بچه رو گرفته بغلش بوی تنش رو حس میکنه با ارامش شیر میخوره رو هیچ کجای دنیا پیدا نمیشه 

این مزخرفات رو ول کن ، چیزیکه از اول تو طبیعت بین پستانداران بوده نمیتونه بد باشه ، پوکی استخوان و اینا از تغذیه و ورزش نکردنه ، مامانی بی سواد از قصد شیر خودشونو نمیدن وگرنه مادر فهمیده در اکثر مواقع اگه مقدور باشه شیر خودشو میده 

تازه دکتر به مامانم میگفت کامل شیر ندادن به بچه احتمال کیستو میبره بالا

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

انتخاب با خودته که چیکار کنی 

من از شیردهی خوشم نمیاد . انتخابم فقط شیرخشکه . اما یکی دوست داره شیر خودشو بده

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دختر من اوایل خوب سینه نمی‌گرفت ویا گریه میگرد شیر من هم کم بود و کم تجربه هم بودم .هیچ کمکی هم نداشتم.نهایت تا ۸ماهگی فقط تو خواب شیرمو می‌خورد.وای کاش هر طور شده بود از اول با شیشه آشنا نمیکردم. و در مورد شل شدن سینه ربطی به شیرخوردن نداره تو دوران بارداری این اتفاق خواهد افتاد. فوق تخصص اطفال گفت شیرخشک در مقابل شیر مادر مثل هوا میمونه.

از چه لحاظ راحت تره؟چون میگن باید اب بجوشونی سرد کنی شیر خشک درست کنی سخت تر و وقت گیر تر

از هر لحاظ اول اینک بعد از پایان شیردهی ی دندون سالم نخاعی داشت این یک مورد مورد دوم کمر درد خیلی اذیت می‌کنه و طاقت فرساست شیر دادن واقعا سوم خطر خفگی هست چون آدم بی خواب یهو خابش میگیره من یبار بچم ۱ماهه بود موقع شیر دادن یهو بخودم اومدم خودم کشیدم عقب دخترم یه نفس بلند کشید یعنی نشسته خابم گرفته بود و سینم بینیشوپوشونده بود ۴ام مگه آب جوش کردن و سرد کردن چقدر سخته؟اتفاقا خیلی خوبه مخصوصا وقتی بچه پستونک میخوره وقتی شیر میخاد پستونک میدی اون میخوره و ت شیرشو آماده میکنی ملا ۴۰ثانیه طول می‌کشه درضمن شیر خشک یا کولیک و نفخ و ازینحور چیزا اصلا ندارن و نسبت ب بچه های دیگ ارومترن و یه مورد دیگه اینک بچه زیاد وابسته نمیشه راحت وقتی کاری داری دکتری داری می‌زاری پیش مادرت یا مادرشوعرت میری اصلا مهمونی باشه عروسی باشه بخدا من زمان هایی که شیر خودمو میدادم عذاب کشیدما 

مممممم