2777
2789

من هنوز زایمان نکردم ولی کلا ته دلم حس میکنم شیر مادر خوب نیست اصلا ، من روم نمیشه تا دو سال همه جا سوتینو باز کنم و شیر بدم الان فکر میکنم از خجالت میخوام آب بشم باز شیشه شیر خوبه

بعد میگن شیر بدی استخونت پوک میشه ،زانوت درد میکنه ، دندونت خراب میشه ، موهات میریزه ، ابروهات میریزه ، زیر چشمت گود و سیاه میشه

خلاصه من اصلا دوست ندارم انقدر زشت بشم

تازه صورتم هم درازه و شیردهی میگن باعث لاغری صورت میشه

حس الانم میگه مثلا بعد شیردهی شبیه میت میشه قیافم

به نظرتون تا دو یا سه ماه شیر بدم بعد شیر خشک خوبه؟

ممنون میشم تجربه و نظرتون رو بگید

اینم یادم رفت میگن سینه شل میشه اویزون میشه زشت میشه

برای نوزاد شیر مادر که بهترینه اما برای مادر شیر خشک اما خب وقتی نیست شیر مادر شیر ندارع هیچ دلیلی برای حرصچجوش خوردن نیست راحت شیر خشک بده مثل من  و اینک همه میگن شیر خشک سخته دروغه باور نکن شیر خشک از خود شیردهی خیلی راحته خیلی میگما حالا انشلا خودتون میبینید

مممممم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه به بچه‌ت شیر خودتو ندی اون بچه تا اخر عمرش خیلی کمبود ها تو بدنش داره 

مثلا سیستم ایمنی ضعیف و زود مریض شدن

درضمن ، اگه تغذیه‌ت درست حسابی باشه و با نظر پزشک موقع شیردهی مکمل مصرف کنی میت نمیشی

اتفاقا منو لایک کنید. دوست دارم.

2805

اینجا که میگن کسی که شیر میده به قیمت از دست دادن روان و سلامتی و اعصابش اون فقط مادره

غافل از اینکه فرزند در درجه اول مادری سالم و شاد نیاز داره که رشد پیدا کنه..مادری که روحیه خوب داشته باشه و به کودکش آرامش بده

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

من بچم شیر خشک خورد بهش نساخت و ریفلاکس پنهان گرفت و هزار بدبختی... کاش هیچوقت به شیشه لب نزده بود 

بعد از کلی تحقیق تو سایت های زبان اصلی هم فهمیدم حداقل سه ماه باید به طور کامل بچه شیر مادر بخوره بخاطر رشد کامل ماده سفید مغزش در بزرگسالی 

خودم خیلی پشیمون شدم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

منم مثل شما بودم جدا از اون فکر میکردم شیر بدم فرم سینم عوض میشه بعد پرسیدم شوهرم گفت بخاطر ترشح غدد حتی اگه شیر ندی هم بعد خشک شدن شیر سینه یه مقداری شل میشه که باید با ورزش و تغزیه درست بشه از طرفی هم گفت مواد مغذی ای توی شیر مادر هست برای بچه که توی شیرخشک نیت و اگه فقط شیرخشک بخوره بچه بعدا بدنش ضعیف مشه و اینا گفت از سینه خودت بده ماه اولو کامل بعد اون کم کم کمش کن ولی قطعش نکن اگه 15 بار بچه شیر میخوره 7 بارشو از سینت بده8 بارو شیرخشک درواقع مثل مکمل

سخت نگیر! مجازی محل استفراغ  هرنوع افکاره ..
برای نوزاد شیر مادر که بهترینه اما برای مادر شیر خشک اما خب وقتی نیست شیر مادر شیر ندارع هیچ دلیلی ب ...

از چه لحاظ راحت تره؟

چون میگن باید اب بجوشونی سرد کنی شیر خشک درست کنی سخت تر و وقت گیر تر

سلام گلم 

اینقدر گفتی یکم به فکر بچت هم باش .هیچ چیزی تو دنیا جایگزین شیر مادر نیست .باید غذاهای شیرافزا هم بخوری 

یکی از اشناهامون به بچش از موقعی که  به دنیا اومد شیر خشک داد الان بچه طفلی ۶ سالشه وقتی میخوایی بغلش کنی کش میاد مثل خمیر .انگار یه دونه استخونم نداره .نمیتونه بدو کنه .خیلی کارا نمیتونه انجام بده مثل هم سن و سالاش 

سخته و یکم خجالت آور اما خب سلامتی یه نفر دیگه در گرو شماست 

2810