2777
2789
عنوان

شماهم وقتی میاین قهر شوهرتون پیام نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 74 پست
وقتی مرد خیانت کنه دیگه ادم اون زندگی رو میخواد چی کار ؟ یا چرا وقتی کتک خورده بمونه ؟ ادم باید بازم ...

خودمون رو تو مجازی گول نزنیم 

خیلی از ماماناب ما خیانت دیدن اما هنوز موندن بخاطر بچه هاشون چون نمیخاستن ماها ک الان تو این سن هستیم بی کس یزرگ شیم نخاستن حسرت ب دل بمونیم 

نمیگم خیانت خیلی عادیه نه خودمم تاحالا خیانت ندیدم

اما تا دلت بخاد تو اطرافم دیدم کسایی ک خیانت دیدن و بخشیدن چون برا اون زندگی زحمت کشیدن بزا بچه ها زجر کشیدن 

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چ جاهاییوقتی خیانت ببینه؟(زن بره قهر و هرشب دل مامان باباشو خون کنه خودشم تا صب اشک بریزه و اون ...

آفرین ... خیلی سخته ولی شدنیه به مرور اونقدر عادت می کنه آدم به زندگی ش که خونه ی پدری ش که میره احساس راحتی نمی کنه این سنگر رو تحت هر شرایطی باید دو دستی بچسبی و قوی باشی این لوس بازیا نال تو فیلم هاست و شبیه تخیلات نوجوونیه وگرنه زن باید محکم باشه خیلی کارد به استخون هم  شد هم شوهره رو بندازه بیرون چون اون خودش بر می گرده 😂

وقتی بریم قهر؟؟ تاحالا اینکارو نکردمچون وقنی میری قهر و برمیگیردی هر بار ارزشت کمتر میشه

از چه نظر

من میشناسم دو دفعه قهر کرد یبار ماشین بنامش شد یبار خونشون عوض شد بهتر خریدن 

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
وقتی بریم قهر؟؟ تاحالا اینکارو نکردمچون وقنی میری قهر و برمیگیردی هر بار ارزشت کمتر میشه

کی گفته با قهر کردن ارزش کم میشه ؟؟؟

شما شوهر خودت رو با شوهر استارتر مقایسه می‌کنی که کتکش رده؟؟؟؟؟

شرایط ها مثل هم نیست !!!!

اتفاقا وقتی بمونه تو اون خونه و کتک بخوره ارزشش کم میشه !!!

مردی که دست رو زنش بلند می‌کنه ،،معلومه عصبی هست و دیگه عادت کرده !!!

باید دوبار ببره بیاره دادگاه ،،،،مشاوره و روانشناس و شکایت مهریه کنه تا آدم بشه 

از چه نظرمن میشناسم دو دفعه قهر کرد یبار ماشین بنامش شد یبار خونشون عوض شد بهتر خریدن

چیزی گفتی که کلا دهنمون بسته شد😅😅

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
بنظرم قهر باید مرجله اخری باشع ک واقعا بخای جداشی ن اینکه هی بری و برگردی

اونو هم حتی باز اول باید طلاق عاطفی بگیره طرف یعنی یه جا باشه اتاق اش رو جدا کنه اگه تونست و شد بعد بره برای طلاق واقعی 

خودمون رو تو مجازی گول نزنیم خیلی از ماماناب ما خیانت دیدن اما هنوز موندن بخاطر بچه هاشون چون نمیخاس ...

و یه سوال دیگه این که مرد خیانت میکنه یعنی دیگه زنش دوست نداره؟ یا چی چه مرگشه 

آفرین ... خیلی سخته ولی شدنیه به مرور اونقدر عادت می کنه آدم به زندگی ش که خونه ی پدری ش که میره احس ...

ببین من ۲۴سالمع ۱۶سالم بود ازدواج کردم

اولا شوهرم شکاک بود خییلی زجر کشیدم شهر دیگ ازدواج کرده بودم تا میگفت بالا چشمت ابرو میزدم زیر گریه و. زنک میزدم بابام میومد دنبالم و دعوا میشد ی بار سر ارایشی ک. میخاستم برم عروسی کرده بودم یکی زد تو گوشم منم زنگ. زدم بابام ک بیا دنبالم گفت نمیام پیاده بیا 😂😏با ماشین دوساعت راه. بود

گفت پدرشوهر مادرشوهرت هستن ب اونا بگو از اون ب بعد دیگ مشکلاتمو ب بابام نگفتم چون هم اون اذیت میشد هم خودم داغون بودم 

اولین و اخرین کشیذه ای بود ک شوهرم زد

ادمی بود ک میگفت لاک برا ج نده هاس😂الان هزارتا رنگ لاک میزنم نمیزاشت بدون چادر تو حیاط برم😂الان هرجا میرم با پیرهن میرم بهم میگ موهات خوشکله نبافشون باز بزار همبشه 

این همون ادمی بود ک انقد شکاک بود سال ب سال حتی دست ب گوشیم نمیزنع 

من سختی کشیدم اما درست شد

از چه نظرمن میشناسم دو دفعه قهر کرد یبار ماشین بنامش شد یبار خونشون عوض شد بهتر خریدن

چون شوهره دوستش داشته 

همه این شانس رو ندارن

بعضی مردا خیلی ی دنده هستن

باید ببرش دکتر قرص بهش بده اینجوری خرجش کمتره مرد سالم دست بلند نمی کنه

عزیز دلم در مورد یه مرد گنده زورگو داریم صحبت میکنیم !!

در مورد بچه پنج ساله صحبت نمی‌کنیم که بخواد دستش رو بگیره ببره دکتر !!

اون جور مردی اگه قرار بود به حرف زنش گوش کنه ،،،پس چرا کتکش میزد !!!

هیچ مردی قبول نمیکنه که عصبی هست و مشکل داره !!!

دوما خیلی ها هم هستن که فقط برای زنشون دست بزن دارن ،،،یعمی عادت کردن و دیگه براشون عادی شده و ترسی ندارن

وگرنه تو جامعه و خانواده شون خوب هستن ،،،،،،ولی زن شون رو تو سری خور میکنن