2777
2789
عنوان

بچه ها متاهلم یه آقایی پیدا کردم بعد جدایی باهاش ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10648 بازدید | 330 پست

اگه مرد بود زن خودشو نگه می‌داشت تورو هم نگه نمیداره بچسب به زندگیت که سیلی نقد بهتر از حلوای نسیه هست

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

شاخ دم در نیورده شما اطلاعاتت کم و سطحیه ، متاسفانه بعضی کاربرا نمیپذیرن یک سری چیزا رو ...شما این م ...

اگر شوهر این خانم هم صرفا برای درد و دل با یه خانم صحبت کنن تکلیف چیه؟ 

ایشون یا من یا هر خانم دیگه ای میپذیره؟ 

خیانت همینه گل 

از چت شروع میشه

قصد و نیت اون آقا به نظر شما فقط چت و دلداری؟ 

خیر کار به جاهای باریک میکشه خواهی نخواهی 

از دست انسان خارجه 

طبیعت انسان اینه 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همین جا شروع میشه گلم اگه الان یه مرد بود چت میکرد به رنش پیشنهاد اسید تو افتابه رو میدادین... شم ...

ماهم پیشنهاد اسید تو آفتابه رو بهش دادیم عملا خیانت کرده و نمیپذیره ، یک عده هم میزنن زیرش

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

اگر شوهر این خانم هم صرفا برای درد و دل با یه خانم صحبت کنن تکلیف چیه؟ ایشون یا من یا هر خانم دیگه ا ...

عزیزم من همینو گفتم ، یه خانومی گف رابطه نداشته پس خیانت نیس ، منم اینو در ادامه حرفام گفتم

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

یه چیزی واسم عجیبه ولی تو نی نی سایت خیلی میبینم متاسفانه میان میگن شوهرمون مشکل رفتاری داره

خوب کور که نبودی که انتخابش کردی (دور از جون جمع و اسی ) 

دهن به دهن میزارین باهاش اونم قاطی قاطی تر میکنه 

باور نمیکنم یکی اونقدر بی زبون باشه و جواب توهینو با توهین نده 

جالبتر همه تا به چالش میخورن تو فکر طلاقن بابا برای زندگیتون ارزش قائل باشین برین دنبال مشاور بعد از ازدواج حداقل

چالش طبیعیه پیش بیاد هر انگشت دست شبیه همن که از دوتا ادم با دو فرهنگ انتظار سازش دارین ؟؟

خیلی عجیبه . هنوز جدا نشدی . یکی رو توی آب نمک گذاشتی ؟؟. بشین زندگیتو درست کن اگر نشد بعد از طلاق به فکر ازدواج باش . این آقا اگر کارش درست بود بجای اینکه آمار بهت بده میگفت برو زندگیتو درست کن 

بچه ها آنقدر سرزنش نکنید ایشون خیلی کم سن و ساله. عزیزم بجای پیدا کردن جایگزین اول افکارت رو درست کن ...

وقتی میگیم کودک همسری اشتباهه میگین قضاوت نکنین وقتی میان و از مصائب و عواقب کودک همسری میان میگن که تو جامعه داره فاجعه رخ میده دیگه نباید بگیم قضاوت و فلان عزیزم از استارتر و امثال استارتر ک گذشت اما حداقل چهار نفر این وسط براشون درس عبرت شه

وقتی میگیم کودک همسری اشتباهه میگین قضاوت نکنین وقتی میان و از مصائب و عواقب کودک همسری میان میگن که ...

😂حالا چرا منو جمع می‌بندی!!!من هیچوقت موافق کودک همسری نیستم دوتا دختر دارم به همسرم وصیت کردم اگه من مردم حق نداری زود عروسشون کنی!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

عزیزم برو مشاوره

حواست باشه شاید  شوهرت داره امتهانت می کنه مدرک نده دستش  می شی آش نخورده   دهن سوخته

تا وقتی   مشکل داری  به هیچ مردی فکر نکن  چون اگر قابل درست شدن باشه زندگیت  تو هیچ تلاشی نمی کنی   پس هر وفت خدایی نکرده جدا شدی کامل  ویک مدت کوتاه  استراحت فکری ووو   بعد به ازدواج یا شناخت فکر کن  هیچ وقت هیجانی فکر نکن و تصمیم نگیر

دوست عزیز فقط بزار عاقبت اینکارتو بهت بگم

اول اینکه اون آقا همه حرفاش دروغه اصلا باور نکن

حالا عاقبت کارت:انقد میشینی با اون آقا چت میکنی تا جایی که با هم س ک س چتم میکنین انقد ادامه میدی تا آخرش دستت رو میشه و شوهرت میبینه آبروت هم جلوی خانواده ی شوهرت میره هم خانواده ی خودت مثل آب خوردنم طلاقت میده

مطمئن باش اون آقا هم هیچوقت نمیاد خواستگاریت 

اینارو دیدم که بهت میگما

بعدشم شوهرت میره یه دختر خوب میگیره ولی تو چی کسیم دیگه خواستگاریت نمیا 

جای این بچه بازیا بشین زندگیتو درست کن زندگی هیشگی گلو بلبل نیست مطمئن باش شوهرت هزار برابر اون آقایی که باهاش داری چت میکنی بهتره

یه چند سال به خودت سختی بده اگه دیدی شوهرت خوب نشد اونوقت فکر جدایی باش اونم عاقلانه نه اینجوری

یه مشت مردای آشغال مثل کفتار افتادن تو زندگی زنای متاهل فقط بی دردسر دارن سواستفاده میکنن

وا 

مردم عقد میکنن با طرف هنوز مطمئن نیستن که آیا درآینده باهاش ازدواج میکنن یا نه هنوز به طرف میگن نامزد! 

بعد شما با ی چندتا چت سه روزه اونم تو مجازی طرفوشوهر آینده خودت میبینیش 

تازه شوهر داری میگی این خیانت نیست! 

لابد شما تو فکر وخیال خودت طلاق گرفتی الان اینم شوهرته

یکم یواشتر چخبرته

مشخصه سنت کمه و بچه ای و اصلا وقت ازدواجت نبوده و نیست

حالا یا خیلیییی خام و ساده ای 

یا کاربرارو سر کار گذاشتی 

اگه قرار باشه هرکسی با همسرش بحثش شد پاشه بره با یکی دیگه بقول شما درد و دل کنه 

یا حرف طلاقو پیش بکشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه

بحث و دعوا تو هر خونه ای/تو هر رابطه ای هست 

فکرنکن که شوهر خودت بدترینه و اون مرد هوسبازی که پشت گوشی نشسته و با زنِ مردم چت می‌کنه و بهش میگه طلاق بگیر و... آدم خوبیه🤦🏻‍♀️

واقعا چرا فکرمیکنی که میاد میگیردت؟🤦🏻‍♀️🫠😑

ساده گیرت آورده 

نهایت کاری که کنه بعد از اینکه دوبار استفادشو ازت کرد 

عین دستمال بندازدت دور

بزرگ شو لطفا!

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه