2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=359847507]جانم[/QUOTEسوالم اینه میشه تیپ بچسبونم بیلدر کار کنم؟چون پلی ژل سوهان کشی زیادی دار ...

پلی سوهان زیاد داره ؟؟ 

حرفه ای باشی نه گلم خیلی راحت تره تا پودر 

ببین تیپ بزنی و بیلدر خوب نمیشه من کار کردم دو سه بار به خواست مشتری 

جوری که پودر و پلی ژل میزنی خوشگل درنمیاد

پلی سوهان زیاد داره ؟؟ حرفه ای باشی نه گلم خیلی راحت تره تا پودر ببین تیپ بزنی و بیلدر خوب نمیشه من ...

پس چه زمانی بیلدر کار کنم؟پلی ژل هر چی سوهان میکشم سطحش یکی نمیشه برا شما چقد تایم میبره؟پلی ژل چطور انجام میدید من فرمر یا تیپ

پس چه زمانی بیلدر کار کنم؟پلی ژل هر چی سوهان میکشم سطحش یکی نمیشه برا شما چقد تایم میبره؟پلی ژل چطور ...

من با قالب پلی ژل کار میکنم 

پودر و تیپ کار میکنم 

من همسطح کردن رو اصلاااا با سوهان برقی انجام نمیدم با سوهان دستی انجام میدم 20 دقیقه زمان بره 

من خودم برا زمانی که مشتری بخواد کار میکنم فقط که اونم از هر 20 تا یدونه میخواد

من با قالب پلی ژل کار میکنم پودر و تیپ کار میکنم من همسطح کردن رو اصلاااا با سوهان برقی انجام نمیدم ...

بیلدر رو هر ۲۰ تا یه نفر بخواد انجام میدید بیلدر رو گفتید؟

من خوب قالب یاد نگرفتم منم با سوهان دستی یکدست میکنم اما سخته ....پس همون روش خودم درسته بیلدر انجام ندم

بیلدر رو هر ۲۰ تا یه نفر بخواد انجام میدید بیلدر رو گفتید؟من خوب قالب یاد نگرفتم منم با سوهان دستی ی ...

آره انجام میدم ولی همه اونایی که بیلدر میخوان ناخن خودشون اوکیه و بلند 

یا برای ظرافت کار می‌خوان 

اره گلم خیالت راحت روش خودت درسته 

چرا قالب یاد نگرفتی از فرمر که خیلی آسون تره 

آره انجام میدم ولی همه اونایی که بیلدر میخوان ناخن خودشون اوکیه و بلند یا برای ظرافت کار می‌خوان اره ...

یعنی بیلدر برا اونایی که ترمیمم میان ناخنشون بلنده یا کلا برا اولین بار میان ناخنشون بلنده انجام بدم؟نمیشه تیپ چسبوند بیلدر کار کرد؟