2777
2789
عنوان

ترشحات نزدیک زایمان لطفا کسی تجربه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 39 پست
منم هفته پیش برام سزارین زده بود از شانسم چهار روز پیش فرستاد برم سونو فهمیدم بچه چرخیده🤦🏻‍♀️😓

اخی 

تو جایی که شما هم هستی سزارین اختیاری انجام نمیدن؟

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم از راهنماییت شما بچه سرش تو لگن بود؟

نمیدونم عزیزم

ولی وقتی با ی درد کم و‌لکه بینی رفتم دکتر کلا دو سانت باز شده بود دهانه رحمم و زایمانم شروع شده بود از صبح ساعت ۱۰دردای خیلی خفیفی شروع شد و شب ساعت۱ بچم ب دنیا اومد 

خیلی اذیت شدم بخاطر اینکه. فقط زود رفته بودم بیمارستان

2805
ن مگه دلیل موجه داشته باشی

اینجا هم انجام نمیدن منم میخواستم طبیعی زایمان کنم دیروز سونو دادم گفتن آب دور بچه کم شده گفت تا آخر هفته ی بعد اگه نیومد باید سزارین بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجا هم انجام نمیدن منم میخواستم طبیعی زایمان کنم دیروز سونو دادم گفتن آب دور بچه کم شده گفت تا آخر ...

برای من دوشنبه سونو نوشته همش فک میکنم شاید تو اون ی چیزی بنویسه سزارین شم

شما نمیتونید بگید چقد طول میکشه

مبارکه.زایمانت نزدیکه.اگر از الان کم‌کم دردات شروع بشه خوبه.نگران ترشحات نباش.طبیعیه.من از حدود هفته ۳۷ دردهای خفیفم شروع شد.کمر و شکمم درد میکرد.ولی موقع زایمان کل درد زایمانم ۱ساعت شد.۷و نیم دردم شروع شد ربع ساعد مونده به ۹ بچم بدنیا اومد.فقط زیاد تخرک داشته باش.ورزش کن.پیاده روی کن.به پهلو از پله بالا و پایین کن.گرمیجات هم نخور

مبارکه.زایمانت نزدیکه.اگر از الان کم‌کم دردات شروع بشه خوبه.نگران ترشحات نباش.طبیعیه.من از حدود هفته ...

ممنون عزیزم دقیقا هفته و روز چند زایمان کردی چند روز درد کشیدی؟

برای من دوشنبه سونو نوشته همش فک میکنم شاید تو اون ی چیزی بنویسه سزارین شم

ان شالله که هر چی صلاحته همون بشه من همش ترس از طبیعی داشتم اگه میخواستم اختیاری بشم ۴۰ میلیون هزینه اش بود خیلی ناراحت بودم الان هم همش دعا میکنم تا اخر هفته نیاد اگه نیاد چهارشنبه سزارین میشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شالله که هر چی صلاحته همون بشه من همش ترس از طبیعی داشتم اگه میخواستم اختیاری بشم ۴۰ میلیون هزینه ...

انشالا ب سلامتی هر جور ک دوست دارید پیش بره من وحشت دارم از طبیعی

ممنون عزیزم دقیقا هفته و روز چند زایمان کردی چند روز درد کشیدی؟

از ۳۷هفته درد های خیلی خفیف داشتم.بچم بالا بود و دهانه رحمم باز نشده بود.یک روز درمیان میرفتم بیمارستان چک میشدم.گ.۴۰هفته که تموم شد نوار قلب بچه خوب نبود بستریم کردن.۱ بعد از ظهر امپول فشار زدن.۷و نیم دردام شروع شد.۸ و نیم رفتم اتاق زایمان و ۸:۴۵ دقیقه بچم بدنیا اومد.

2810