2777
2789

اول این ک من چند روز پیش کمرم و لگنم خیلی گرفتگی داشت تاپیک هم زدم دربارش کاربرا گفتن برو دکتر رفتم گفتن بخاطر معاینه بوده ک انجام دادم احتمالا خیلی تحریکی بوده و درد زایمان نبود

بعد دکتر گفت رحمم اصلا باز نشده قرص گل مغربی داد ک استفاده کنم

من سه روز دو تا استفاده کردم و الان دیدم ک ترشحات سفید کشدار دارم ممکنه برای زایمان باشه؟ اگه برای زایمان باشه چقدر بعد بچه بدنیا میاد؟

از بعد ظهرم سرگیجه دارم ک ی وقتا خیلی بیشتر میشه

یکی دو ساعته ک شبیه درد پریودی درد دارم انگار پریودیم داره شروع میشه

خانمای عزیز اگه تجربه دارین راهنماییم کنید واقعا خیلی میترسم و استرس دارم 

مبارکه زایمانت نزدیکه پیاده روی آروم داشته باش تا دردات شروع بشن

مرسی گلم بنظرت چقد طول میکشه؟

بعد من بچم خیلی بالاست دکتر گفت اصلا سرش نیومده تو لگن

خیلی میترسم یعنی خیلی طول میکشه زایمانم؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم بنظرت چقد طول میکشه؟بعد من بچم خیلی بالاست دکتر گفت اصلا سرش نیومده تو لگنخیلی میترسم یعنی ...

اینکه  کی زایمان میکنی بستگی به باز شدن دهانه رحم و یا سوراخ شدن کیسه آب داره ولی پیاده روی خیلی تاثیر داره تو خونه آروم روزی ده دقیقه پیاده روی کن نگران بالا بودن بچه ام نباش با باز شدن دهانه رحمت اونم به سمت پایین میاد طبیعیه ان شالا که زایمان سالم و راحتی داشته باشی 💚

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

2805
اینکه کی زایمان میکنی بستگی به باز شدن دهانه رحم و یا سوراخ شدن کیسه آب داره ولی پیاده روی خیلی تاث ...

مرسی گلم الان ۳۸ هفته و دو روزم ماما همراه گفت باید روزی سه ساعت پیاده روی داشته باشم

مرسی گلم الان ۳۸ هفته و دو روزم ماما همراه گفت باید روزی سه ساعت پیاده روی داشته باشم

عزیزم ۳۸ هفته برای طبیعی زود یه کم استرس نداشته باش پیاده روی کن بذار سرش بیاد تو لگن 

من ۳۷ هفته و ۳ روزم چهارشنبه بهم نوبت دادن برای سزارین

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله ک ب سلامتی زایمان کنی 

حرکت اسکات زیاد بزن اگه بلد نیستی تو گوگل سرچ کن یاد بگیر

،درداتم تا وقتی ک قابل تحمله  تو خونه بمون و بیمارستان نرو،

در مورد ترشح هم نظری ندارم چون من شروع زایمانم با لکه بینی بود

عزیزم ۳۸ هفته برای طبیعی زود یه کم استرس نداشته باش پیاده روی کن بذار سرش بیاد تو لگن من ۳۷ هفته و ۳ ...

منم هفته پیش برام سزارین زده بود از شانسم چهار روز پیش فرستاد برم سونو فهمیدم بچه چرخیده🤦🏻‍♀️😓

2810