2777
2789

به خاطر این میگند تو پربودی حموم نريد که بدن تو این دوران حالت ضعف داره آب داغ هم بیشتر فشار رو میندازه 

که اون هم همه بدن ها مثل هم نیست 

و یکی هم زمان قدیم، حمام عمومی بود و بهداشتی نبود که تو این دوران برند داخل حوضی که همه خودشون رو می شورند 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خاطر این میگند تو پربودی حموم نريد که بدن تو این دوران حالت ضعف داره آب داغ هم بیشتر فشار رو میند ...

نه الان که حمام ها اختصاصی هست 

و مواد ضد عفونی هم زیاد شده 

خانما از کثیفی کیست میگیرید نه نظافت اشتباه نزنید 😅

اتفاقا من شدیدا وسواس هستم و همیشه کیست دارم هیچوقت دستشویی بیرون نرفتم توی مسافرتها هم دستشوی هتل رو انقدر وایتکس و الکل می زنم که نو میشه

2805
اتفاقا من شدیدا وسواس هستم و همیشه کیست دارم هیچوقت دستشویی بیرون نرفتم توی مسافرتها هم دستشوی هتل ر ...

وسواس هم خودش آلودگی رو جذب می کنه 

استرس وسواس خودش موارد منفی رو جذب می کنه متاسفانه 

نه به آن شوری شور که به آن بی نمگی 

البته قصد جسارت به شما رو ندارما 

خودم هم مبتلا به وسواس هستم اما از نوع شخصیتی 

اتفاقا من شدیدا وسواس هستم و همیشه کیست دارم هیچوقت دستشویی بیرون نرفتم توی مسافرتها هم دستشوی هتل ر ...

دیه بدتر 

بدنت از مبارزه‌ با میکروب عاجزه

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷