2777
2789

هر کاری میکنم مامانم حاضر نمیشه شکایت کنم میگه من فرهنگیم میشناسنم دلم نمیخواد پام به دادگاه و کلانتری و پلیس فتا باز بشه 

به نظرتون چجوری میتونم بفهمم کسی که تهدید میکنه کیه 

اکانتاش نه شماره داره نه آیدی نه اسم نه پروفایل هییییچی نداره 

چی میگه

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از مامانت که فرهنگیه اون حرف بعیدهیه فرهنگی اول از همه باید بدونه هر انسانی حق داره از حق خودش دفاع ...

اتفاقا خودش همیشه همینو میگه

منتها چون دیابت داره استرس براش خوب نیست 

چند بار سر همین قضیه رفته بود دادگاه قندش افتاده بود 

چی میگه

نمیدونم سعی داره زندگیمونو خراب کنه 

میگه یه سری عکس دارم ازتون میخوام پخش کنم (حالا ما هیچ عکسی دست هیشکی نداریم)

هر چی هم میگیم عکسارو بفرست ببینیم منظورت چیه نمیفرسته 

نمیدونم سعی داره زندگیمونو خراب کنه میگه یه سری عکس دارم ازتون میخوام پخش کنم (حالا ما هیچ عکسی دست ...

اکثر اینایی که میگن یه عکس داریم دروغ میگن ، یه وقت باور نکنید حرفاشونو

بهش بگو برو هر غلطی دلت میخواد بکن و بلاکش کن ، با هر اکانتی اومد بدون سین کردن بلاک کن تا ول کنه

اکثر اینایی که میگن یه عکس داریم دروغ میگن ، یه وقت باور نکنید حرفاشونوبهش بگو برو هر غلطی دلت میخوا ...

اتفاقا همین کارم کردیم 

چون به خودمون مطمئنیم که کاری نکردیم 

ولی دو ساله کارش همینه 

سین هم نمی‌کنیم ولی خب نوتیف پیاماش میاد 

2810