اشکالت اینه که اساساً مرغ و نخود فرنگی به تنهایی طعم جالبی ندارن
نخود فرنگی توی پاستا چه نقشی داشت دقیقا؟ سوپ که نیس عزیز
چه پاستا چیکن چه پاستا میت آلفردو ، هیچکدوم نخود فرنگی ندارن توی دستور پخت.
دوم اینکه مرغ چرا باید ریش ریش بشه؟؟؟؟؟ شما سوپا رو ریختی توی پاستاها. دستور پخت سوپ رو با پاستا انجام دادی.
مرغ باید مکعبی و تکه بشه ، اونم فقط فیله اش
با قارچ
طرز سس سفیدت هم کلا اشتباه بوده
خلاصه که عزیز دلم توی نت سرچ کن : دستور پاستا پنه چیکن آلفردو
ویدیوی تهیه اش رو ببینی کاملا یاد میگیری❤