2777
2789
عنوان

پاستا درست کردم حس میکنم بدمزس

119 بازدید | 15 پست

اول اومدم پیاز خورد کردم با نخود فرنگی تو تابه با کره تفت دادم بعد مرغ ابپز ریش ریش کردم اضاف کردم درحد ۳ تا قاشق اب مرغ ریختم(حس میکنم چون اب مرغ ریختم بد شده) بعد یه لیوان شیر اضافه کردم بعد پاستا رو با این مواد ترکیب کردم

اولین بار بود درست کردم

میشه بگید اشکال کارم کجا بوده؟ 

چشم‌دنیا‌بشود‌کور،تو‌مستانه‌برقص🍃🤍

مرغ رو باید با کره و سیر تفت بدی نه پیاز

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

مرغ هم باید حتما سینه مکعبی خرد شده باشه زودم سرخ میشه

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصن نخود فرنگی و پیاز برا این مدل پاستا با شیر نیست 

مرغ و سیرو کره تفت میدی بعدم قارچ 

بعدشم خامه و شیرو اضافه میکنی ادویه فلفل سیاه و اویشن زیاد میزنی و بهش پاستا رو اضافه میکنی 

الان چیکار کنم🥲 بریزم دور؟

اگه قابل تحمله بخورین بره اسراف نشه ولی دفعه بعد فقط با سینه درست کن 

اشکالت اینه که اساساً مرغ و نخود فرنگی به تنهایی طعم جالبی ندارن

نخود فرنگی توی پاستا چه نقشی داشت دقیقا؟ سوپ که نیس عزیز

چه پاستا چیکن چه پاستا میت آلفردو ، هیچکدوم نخود فرنگی ندارن توی دستور پخت.

دوم اینکه مرغ چرا باید ریش ریش بشه؟؟؟؟؟ شما سوپا رو ریختی توی پاستاها. دستور پخت سوپ رو با پاستا انجام دادی.

مرغ باید مکعبی و تکه بشه ، اونم فقط فیله اش

با قارچ

طرز سس سفیدت هم کلا اشتباه بوده‌ 

خلاصه که عزیز دلم توی نت سرچ کن : دستور پاستا پنه چیکن آلفردو

ویدیوی تهیه اش رو ببینی کاملا یاد میگیری❤

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
اصن نخود فرنگی و پیاز برا این مدل پاستا با شیر نیست مرغ و سیرو کره تفت میدی بعدم قارچ بعدشم خامه و ش ...

کلا اشتباه درست کردم پس

الان چیکار کنم؟ 

بریزم دور؟🥲

اشکالت اینه که اساساً مرغ و نخود فرنگی به تنهایی طعم جالبی ندارننخود فرنگی توی پاستا چه نقشی داشت دق ...

اره کلا اشتباه پیش رفتم

الان چیکار کنم؟ 

بریزم دور؟ 🥲

اره کلا اشتباه پیش رفتمالان چیکار کنم؟ بریزم دور؟ 🥲

اگه کم درست کردی بریز اگه زیاده نخودفرنگیو جدا کن

یکم ارد و در حد ی قاشق با کره تفت بده و بعدش سیر بزن و اروم اروم شیر و اضافه کن و در اخرم خامه و بعدش ادویه زیاد بزن و ب پاستات اضافه کن 

2810