2777
2789
شوووووووخی میکنی؟۲۳ سال پیش این چیزها مد نبود!شما چطور با این نوع خدمات آشنا بودی؟الان چند سالته؟اله ...

نه عزیزم شوخی نمیکنم 

42 سالمه دارم میرم تو 43

سال 80 این ژل وارد ایران شد من جزء نفرات اول بودم که تزریق کردم 

توی صورتم قسمت گونه هام فرورفتگی آبله و جوش داشتم، همیشه برای درمانم پیش دکتر پوست میرفتم، یه روز اون بیشرف واسه کاسبی خودش به من گفت یه چیزی به اسم ژل اومده، اگه پولشو داری برات تزریق کنم روی گونه هات، وقتی صورتت تپل تر بشه، کشیده تر میشه و جای این چاله ها کمتر دیده میشن 

منِ خاک بر سرم قبول کردم 

ولی نمیدونستم این نوع ژل در آینده تبدیل به نوعی جسم پلاستیکی میشه و شروع میکنه به خوردن و تخریب بافت صورتم 

اون زمان خیر سرم خیلی قِرتی بودم تا هر چیزی مُد میشد انجام می‌دادم، مثل تتوی ابرو و تزریق ژل و لنز و خط لب ووووو هر چیزی مُد میشد با اینکه سنم کم بود ولی سریع انجام می‌دادم

( 19 الی 20 سالم بود که این کارا رو کردم) 

نمیدونم شراره رُخام بازیگره رو میشناسی یا نه، 

اونم تقریبأ همون سال گونه و لبشو ژل زد قیافش شبیه اردک شد، بعدم به شدت پشیمون شد و چند سال پیش تخلیه ش کرد 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️
شوووووووخی میکنی؟۲۳ سال پیش این چیزها مد نبود!شما چطور با این نوع خدمات آشنا بودی؟الان چند سالته؟اله ...

ممنونم بابت دعای خوبت 

سلامت باشی عزیزم 🙏❤️🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم شوخی نمیکنم 42 سالمه دارم میرم تو 43سال 80 این ژل وارد ایران شد من جزء نفرات اول بودم که تز ...

بله شراره رخام رو یادمه...

ای بابا...

خدا کمکت کنه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
2805
عزمزمه بوتاکس پیشونی و خط خنده چی؟؟ اونم عیب داره ؟؟

گلم من بوتاکس پیشونی کردم متأسفانه افتادگی پلک گرفتم 

از بوتاکس خط خنده اطلاعی ندارم عوارضش چیه، 

اگه برگردم عقب همین بوتاکسم انجام نمی‌دادم 

دوستم انجام داده صورتش خیلی بی حالت و ربات مانند شده ، من زیاد خوشم نمیاد از حالت صورتش ، چهره ش انگار بی احساس شده

گلم من بوتاکس پیشونی کردم متأسفانه افتادگی پلک گرفتم از بوتاکس خط خنده اطلاعی ندارم عوارضش چیه، اگه ...

مرسی خاهر جان 

عزیزم فااال تاروووت میگیری؟؟ میشه یه صلواتی واسه من بگیری؟؟

یا حسین
برم بگم راضی نیستم؟ اخه ۴تومن بخدا هیچی تغییر نکردم

شاید هنوز زوده واسه تغییر بعدشم یکم باشه که بهتره نچرال تر و قشنگتر بنظر میای چیه بدم میاد بعضی ها میرن لباشون ببخشید عین شتر میکنن اصلا قشنگم نیستن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
شما درست میگی ، چون من چوبشو خوردم 23 سال پیش ژل زدم الان فهمیدم اون ژلی که زدم تبدیل شده به پلاستیک ...

وای وقدر ناراحت شدم برات

دختر دایی منم همون سالها چهار بار بینیش رو عمل مرد بار اخر پوستش بینیش رو پس زد و مجبور شدن کل بینی رو بردارن

اما ارزش داره سیصد میلیون خرج کنی

الان چشمتون ناراحته؟

متاهلین؟

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

گلم من بوتاکس پیشونی کردم متأسفانه افتادگی پلک گرفتم از بوتاکس خط خنده اطلاعی ندارم عوارضش چیه، اگه ...

با وجود همه مشکلاتی که برات پیش اومده بازم خوب جرات داری بوتاکس و ...میکنی

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

2810