2777
2789
عنوان

اکسم گفت زیباییت دائمی و همیشگی نیست 💔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواست ببینه مثلا ایندت چطوری میشه با این کارایی ک میکنی

هیلی بیشعوره از من میپرسید فلانی( دوست صمیمیش) چطوره حال و احوال دوستش رو از من میپرسید 

ب نظرت فک میکنه من با اون رابطه ای داشتم؟ اخه هزار بار گفتم دوستش هم گفته که ما جاست فرند بودیم

ب نظرت منظورش از این ک گفت منتظرم ببینم ۱۰ سال دبگه کنار کی هستی چی بود

اینکه با کارایی که میکنی ببینم به کجا میرسی و کی تحملت میکنهو حاضره باهات باشه

برداشت من این بود

کاربری دست دو نفره:) 
اون پات وایسته .انسانیت کجا رفته اخه.چند سالته؟

۲۳ 

به خودم مغرور بودم فک میکردم چون قیافه خوبی دارم و رشته تخصیلیم خوبه موقعیت های خوبی واسم پیش میاد تا میشد اذیتش کردم ولی الان بعد یکسال و نیم دوسال فعمیدم هییچ کس دوستم نداره به اندازه اون ، همه واسه سواستفاده میان دورم

بهش کفتم که عوض شدم بهش گفتم عاشقشم خودش گفت منم عاشقت بودم و هستم عشق یعنی فراموش نشه ولی کاری کردی دیگه راهی نذاشتی واسه برگشت 

میگه زن خوبی واسه من میتونی باشی ولی مادر و خانم خوبی نیستی 

یعنی چی ب نظرت ؟!!!

اینکه با کارایی که میکنی ببینم به کجا میرسی و کی تحملت میکنهو حاضره باهات باشهبرداشت من این بود

میگه زن خوبی واسه من میتونی باشی ولی مادر و خانم خوبی نیستی ، میگه اصلا خانمانه رفتار نمیکنی 

یعنی چی ب نظرت ؟!!! دوستم داره؟؟!

هیلی بیشعوره از من میپرسید فلانی( دوست صمیمیش) چطوره حال و احوال دوستش رو از من میپرسید ب نظرت فک می ...

بابا مزخرف نگو عزیزم جاست فرند چ کوفتیه اونم دوست صمیمی دوست پسر