مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه
ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌
اصلا ذرت تو دستور اصلی نیست چون طعمش بد میشه خوردم بهترین حالت که همیشه درست میکنیم نوشتم عالی میشه
( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه
بد میشه؟تاحالا با ترکیب روغن زیتون نخوردم ذرتم هر بار ریختم تو سالادالویه خیلی خوشم نیومد
اره بد میشه دستور اصلی بالا تر گفتم همیشه خودمون درست میکنیم عالی ميشه
دقت کردید هر کی ی دستور میده؟ آخرشم همشون میشه الویه حالا این دستور رو هم امتحان کنید برای پدر مادراتون اونهایی که نمیتونن سس مایونز بخورن یا حتی بچه های کوچیک که میخواید سالم بخورن هر چی دوست دارین برای الویه هر طور خورد میکنید یا له میکنید بریزید برای سس دو سه دونه سیر رنده کنید یا پودر سیر بریزید با پودر خردل و چند قاشق ماست و سرکه دقیقا مزه مایونز میده همیشه الویه درست میکنم این سس رو میزنم خودم همینطور میخورم یکی از پسرام میگه مامان همینقدر مایونز که خودت زدی کافیه بهش میگم ماسته میگه نه مامان مایونز زدی اما پسر کوچیکم و باباش بهش سس میزنن