2777
2789
سلامبا توجه به وضعيت بد اقتصاديهم شخصيت مهمه هم شغليعني اگر ادم خوبي باشه ولي بيكار باشه يا شرايط شغ ...

سلام عزیزم

دقیقا منم منظورم همینه با این جمله اولویت شخصیته کاملا مخالفم .. منم نمیگم پولدار باشه میگم امنیت شغلی داشته باشه👌💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا تا دیدم تو این سایت،همه دنبال پول طرفن،

یه جوری هم حرف میزنن انگار خونخ باباشون گشنه موندن،

حداقل جوری نمیگن که بگیم آره،خودش تحصیلکردس،مغز اقتصادی داره میخواد طرف وضعیت مالیش هم باید اندازه بیل گیتس باشه.

بنظر منم شخصیت مهمهولی دلیل نمیشه با ی آدم علاف و بیکار ازدواج کنممنظورم اینچنین پسری ک وضعش معمولیه ...

دقیقا ..برا من اولویت وضع مالیه ..شخصیت در جایگاه دوم 

بنظر منم شخصیت مهمهولی دلیل نمیشه با ی آدم علاف و بیکار ازدواج کنممنظورم اینچنین پسری ک وضعش معمولیه ...

هیچ آدم علاف و بیکاری خواستگاری نمیره، مگه اینکه دوست بشن و دختره از اول بدونه خوتستگارش آه در بساط نداره،همون ازدواجای آبکی

وقتی مثل من بعد دوازده سال زندگی بفهمی پول هیچی رو درست نمیکنه میفهمی چرا میگیم اخلاق مهمه

دوست عزيز

هر چيزي به جاي خود

اول بايد حسابي راجع به خواستگار و خانواده ش تحقيق كرد

بعد هم جنم و عرضه پسر رو سنجيد

تو دلار ٧٠ تومن خيلي بي منطقه كه بگيم پول مهم نيست

كرايه خونه كه از اسمون نمي افته ! بايد كار كرد

عزیزم اخلاق داشت که جلو کار کردنش رو نمیگرفتپس اخلاق نداره

نه واقعا خوش اخلاقه ... ببین اگر ببیندتون تو خیابون حتما باید برسوندتون خونتون ..محال ممکنه ازش پول بخواین و براتون جور نکنه 

اگر مهمونی بده ی جوری مهمونی میده ک کل محل انگشت ب دهن بمونن براسم مهم نیست مهمون کیه ۱۰۰ خودش رو میزاره 

اگر تعریف از شخصیت این باشه قبول دارم😁

😂😂😂

واقعا هم یه مرد کارخونه داری که خودش کارخونه ش رو زده و چند سال بعد  ورشکست شده و الان دوباره از صفر داره شروع میکنه میتونه دوباره به اون کارخونهه برسه. 

خب وقتی معیارت صرفا همین باشه

میشه این زندگی های جدید

پول دارن ها ولی مشکل خیانت و عدم تفاهم دعوا های مکرر از همینا میاد

بعدش اون نونی که شما میگی اگه باشه هم ادم باید با دل خوش بخورش که از گلوش بره پایین نه با هزار تا مشکل  و دوری و منت

هر دو معیار مهمه

دوست عزيزهر چيزي به جاي خوداول بايد حسابي راجع به خواستگار و خانواده ش تحقيق كردبعد هم جنم و عرضه پس ...

چرا سریع گارد میگیرید؟

اخلاق خوب فقط مهربونی نیست

جنم کار کردن با فرهنگی

جنتلمنی زنستیز نباشه ادم باشه ادم

مرد که اخلاقش درست باشه میره دنبال کار که خانم خونش رو خوشبخت کنه

مرد بی اخلاق هم مثل شوهر من پولش از پارو بالا میره 

من مثل گداها زندگی میکنم 

به چه دردم میخوره این خونه و زندگی 

نه واقعا خوش اخلاقه ... ببین اگر ببیندتون تو خیابون حتما باید برسوندتون خونتون ..محال ممکنه ازش پول ...

اینا برای فک و فامیله

مهم اخلاقش برا زنشه که نداره

سطحی نگر نباشید

مردی که رن رو محدود کنه اخلاق نداره

چرا سریع گارد میگیرید؟اخلاق خوب فقط مهربونی نیستجنم کار کردن با فرهنگیجنتلمنی زنستیز نباشه ادم باشه ...

سلام

من گارد نگرفتم

!!!!

حرفم منطقي بود

شما هم حتما خوب قبل از ازدواج تحقيق نكردي

يا دوره اشناييتون كوتاه بوده

زن ستيزي هم زود معلوم ميشه

من يه خواستگار داشتم يع بار تو حرفاش به شوخي گفت

رانندگي زنها رو قبول ندارم!

من همونجا تو دلم بعش گفتم بشين تا من بهت جواب مثبت بدم