2777
2789
پس مهم نیست آیا؟

نمیگم مهم نیست ولی پولم مهمه 

من درک نمیکنم چرا ی دختر تحصیل کرده که شغل خوبی هم داره باید با کسی ازدواج کنه که حتی نمیتونه ی گوشی موبایل برا نامزدش بخره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبول دارم اینو ولی من اولویتم داشت شغله خوبه نه شغل با درامد خیلیییییی بالا ها ..ولی کارمند دوست دار ...

یه کارمند بیاد خواستگاریت ولی اخلاقش سگی باشه و دست به زن دار  قبول میکنی؟

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-

وضع مالی تا جایی مهمه که بتونه هزینه های زندگی رو پوشش بده بعد از اون فاکتور بعدی شخصیته ، دو معیار متفاوت و در عین حال وابسته به همن هر کدوم نباشه زندگی فلجه ، نه زندگی با مرد فقیر با شخصیت زندگی میشه، نه زندگی با مرد پولدار بی شخصیت ، فرض بگیر با یه مرد خیلی پولدار زندگی میکنی که دست بزن داره و هوسبازه و هر روز با یه زنه میتونی دوام بیاری؟؟ نه ، پس هر دو رو باید در حد نیاز کنار هم داشته باشه 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

شخصیت ینی طرف بلد باشه چه طور با یه خانوم رفتار کنه 

تو همه ی شرایط تو رو درک کنه،  توانایی حل مسئله رو داشته باشه. 

هوش پول سازی داشته باشه. 

سواد رابطه،  سواد اجتماعی،  سواد شغلی، سواد پولی،  سواد احساسی اینا خیلی مهم تر از سواد دانشگاهی و ارث و میراثه. 

همه ی زنها امنیت مالی براشون مهمه و باید مرد بتونه پول دراره که برا زنش و بچه هاش زندگی بسازه،  چون زن به اندازه ی کافی مسئولیت برای فرزندپروری به دوشش هست دیگه مسئولیته مالی باید به عهده ی مرد باشه. 

کسی که سواد رابطه و سواد اجتماعی و سواد مالی و شغلی داره اگه همه چیزشو از دست بده دوباره به دست میاره. 

ولی کسی که همه چیز داره به جز سواد اینا تو شخصیتش،  شخصیتش باعث میشه که همه ی اینا رو از دست بده. 

برا همین شخصیت سرمایه ایه که خیلی راحت دوباره به دست میاد 

وقتی مثل من بعد دوازده سال زندگی بفهمی پول هیچی رو درست نمیکنه میفهمی چرا میگیم اخلاق مهمه

اخه الان هم با وضع زندگی مامانم فهمیدم پول واقعا مهمه 

شوهر دختر داییم خیلی خوش اخلاقه ولی اجازه نداد کار کنه و باهاش مخالفت میکنه 

ولی اون یکی دختر داییم  ک شوهرش تحصیل کردست هردوشون کار میکنن ...از صفر شروع کردن  و خداروشکر الان ی اپارتمان چهار طبقه دارن 

چون مرده از خم روزگار سر درمیاره

سلام

با توجه به وضعيت بد اقتصادي

هم شخصيت مهمه هم شغل

يعني اگر ادم خوبي باشه ولي بيكار باشه يا شرايط شغلش جوري باشه كه امنيت شغلي نداشته باشه، مورد خوبي براي ازدواج نيست

من اصلا منظورم اين نيست كه دخترها كمال گرا باشند و شوهر پولدار بخوان، نه

ولي بعد از شخصيت مهم ترين فاكتور شغل قابل اعتماده

چون بعد ازدواج چشم به هم بزني سر برج ميرسه

و صاحبخونه كرايه ش رو ميخواد و كاري به شخصيت مستاجر نداره!

الان اگر بخواي شكمت رو با نون و پنير هم سير كني

ماهي خدادتومن ميشه!

ازدواج اول باید آگاهانه باشه و بعد عاشقانه. با مغزت برو جلو درهرصورت...

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......