2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول برای بچه های نیمه اولٍ نود و هشت

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 37 پست
پسر منم کل زمان کرونا خونه بود خب وقتی الان حرف میزنه نگران نباش ،توانایی هاش رو نادید نگیر تو همون ...

دوس داشتم یه سال دیگ پیش تکرار میشد تا خوب آماده شه ولی انگار نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان زوده برای سنجش سنجش بعد از عیده

تقصیر پیش دبستانه که اینا رو هول میکنه منم پسرم یه ماه بود رفته بود پیش ۲ که از پیش دبستان براش نوبت سنجش زدن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
تقصیر پیش دبستانه که اینا رو هول میکنه منم پسرم یه ماه بود رفته بود پیش ۲ که از پیش دبستان براش نوبت ...

پیش پسر من چیزی نگفته 

اگه گفتن میتونم ماهش رو خودم انتخاب کنم 

من دوست دارم بعد از عید باشه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
دوس داشتم یه سال دیگ پیش تکرار میشد تا خوب آماده شه ولی انگار نمیشه

الانکهنوبت گرفتی و اگه نری پولت میره ولی از الان استرس نداشته باش وقتی میره پیش و اونجا حسابی یادش میدن و آماده میشه برا کلاس اول

من چی بگم که دخترم دو هفته فقط رفت پیش دبستانی 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
پیش پسر من چیزی نگفته اگه گفتن میتونم ماهش رو خودم انتخاب کنم من دوست دارم بعد از عید باشه

آره میتونی بگی خودم نوبت میگیرم و از طریق آپ‌شما

بری هروقت دوست داشتی نوبت بگیری

من اون موقع که پسرم‌میرفت اطلاع نداشتم ولی برای دخترم اینکارو کردم البته دختر من کلا پیش نرفت

هنوز هفت ماه از آمادگی مونده چرا الان باید آزمون بده این سنجشا رو باید تابستون بگیرن حالا نمیشه با ا ...

میتونی نری ولی پولت برنمیگرده

الانکهنوبت گرفتی و اگه نری پولت میره ولی از الان استرس نداشته باش وقتی میره پیش و اونجا حسابی یادش م ...

عزیزم پولش ۱۴۰ شد خیلی نشد  ، پیش دبستانی نفرستادین ؟پیش دو مگه اجباری نیست ؟

آره میتونی بگی خودم نوبت میگیرم و از طریق آپ‌شمابری هروقت دوست داشتی نوبت بگیریمن اون موقع که پسرم‌م ...

الان رفتم خوندم نوشته ثبت نام از ۲۹ مهر ۱۴۰۳ تا اردیبهشت ۱۴۰۴ ادامه داره 

پس من میذارم همون اردیبهشت ثبت نام میکنم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
عزیزم پولش ۱۴۰ شد خیلی نشد ، پیش دبستانی نفرستادین ؟پیش دو مگه اجباری نیست ؟

آره اجباری هست ولی من نفرستادم میترسیدم هر لحظه تو مدرسه تشنج کنه و کسی به دادش نرسه پارسال خیلی روی من فشار بود بچم ۳ بلر بیمارستان بستری شد ولی برای دبستان گیر ندادن

الان رفتم خوندم نوشته ثبت نام از ۲۹ مهر ۱۴۰۳ تا اردیبهشت ۱۴۰۴ ادامه داره پس من میذارم همون اردیبهشت ...

آره خوبه همین کارو کن

2810