2777
2789

سلام خیلی استرس دارم. لطفاً از تجربیاتون بگین بچه من تابستون نود و هشته ، این ماه سنجش داره اگه قبول نشم چی میشه ،نمیشه نبرد سنجش ؟ 

اگه قبول نشه میفرستن برای سنجش تخصصی و اونجا مشخص میشه اگه مشکلی داشته باشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بچه رو یه سال دیرتر فرستاد مدرسه ؟

چرا انقد نگرانی

اگه موقع مدرسش باشه باید بفرستی دیگه مگراینکه عذرت موجه باشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
وا الان چه سنجشی ؟پسر من هم نیمه اول ۹۸ هست ولی پیش دبستانی می‌ره و از سنجش چیزی نگفتن

پیش دبستانی می‌ره یه روز تو کانال اطلاع رسانی گفتن سنجش باید ثبت نام شه ۱۴۰ هزینه ش شد . بعدشم یه پی دی اف دادن که مشخص شده بود چه ساعتی به کدوم مدرسه مراجعه کنیم

آخه دیر حرف افتاد الآنم خیلی خجالتیه مطمئنم جواب درست حسابی نمیده

الان پیش دبستانی میره؟

من پارسال دخترم تشنج کرد و نفرستادم‌پیش دبستان

الان که رفته اول یکم مشکلات دارم باهاش ولی امید دارم راه بیوفته برا همین درک‌میکنم نگرانیتو و اینکه اگه زمان‌برمی‌گشت پارسال باهاش کار می‌کردم تو خونه شماهم با بچت کار کن و نگران نباش تا سال دیگه وقت داری 

پیش دبستانی می‌ره یه روز تو کانال اطلاع رسانی گفتن سنجش باید ثبت نام شه ۱۴۰ هزینه ش شد . بعدشم یه پی ...

میتونستی دیرتر وقت بگیری من برج ۴ وقت گرفته بودم

بعد از زایمانم کرونا شد کلا تو خونه بود بچه تا خود پیش یک

پسر منم کل زمان کرونا خونه بود 

خب وقتی الان حرف میزنه نگران نباش ،توانایی هاش رو نادید نگیر 

تو همون پیش دبستانی خجالتش از بین می‌ره 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
بعد از زایمانم کرونا شد کلا تو خونه بود بچه تا خود پیش یک

حالا باید صبر میکردی پیش ۲ تموم بشه بعد میبردی سنجش

من دیدم تا مرداد هم سنجش برگزار میکردن

2810