2777
2789
عنوان

اکسم بهم فحش داد 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 39 پست
واقعا خیلی بدی در حقش کردی قلبشو شکستی عزیزم بعد میخوایی باهات خوب حرف بزنه من جا پسره بودم اول مفصل ...

شاید باورت نشه ولی هیییچ چیزی نگفت حتی یه بی احترامی نکردد پیام داد به مامانم( خانپاده هامون در مریان بودن) گفت خودتون بهتر میدونین نیکی سرسازگاری نداره خوشحال شدم از اشنابیتون 

بعدم بلاکم نکرد گفت هرکاری داشتی روم حساب کن ولی بدون این قیافه واست تا اخر عمر نمیمونه بعدم گفت فهمیدی عاشقتم هرکاری خواستی کردی فقط شمارمو پاک کرد همین

نه گلم شوهر هم باشه یه جایی کم میاره و جا میزنه و طلاق.... بیشتر به رفتارت فکر کن. تازه از یه جمع بس ...

ب نظرت چکار کنم برگرده 

باهاش حرف زدم که برگرده میگه تو دیوونه هستی وقنی با من بودی دنبال ازادی بودی الان که ازادی هرجا خاستی برو با هرکی دلت خاست برو‌مشکلت چیه دیگه با دوست و اشنا و همکار و همکلاسی همه اونایی میخاستن مخت بزنن برو بیرون چکار ب من داری 

ب نظرت منظورش جیه برنیکرده؟!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرت چکار کنم برگرده باهاش حرف زدم که برگرده میگه تو دیوونه هستی وقنی با من بودی دنبال ازادی بودی ...

اون میگه تو آدم متعهدی تو اون رابطه نبودی و دلت میخواد با هر کی دوس داری ، حالا به اسم دوست معمولی و اینا بری بیرون. فکر نکنم بتونه بهت اعتماد کنه. واقعا حاضری تعهد داشته باشی و از کارات دست برداری؟

اون میگه تو آدم متعهدی تو اون رابطه نبودی و دلت میخواد با هر کی دوس داری ، حالا به اسم دوست معمولی و ...

اره بهش هزار بار گفتم من اون زمان فکر میکردم خیلی کارم‌خفن‌بود ولی الان فقط تو توی قلبم هستی توی این یه سال و نیم با خیلیا اشنا شدم ولی حتی یک هفنه هم با کسی نبودم 

اره بهش هزار بار گفتم من اون زمان فکر میکردم خیلی کارم‌خفن‌بود ولی الان فقط تو توی قلبم هستی توی این ...

ازش بخواه یه فرصت بهت بده. ولی توقع نداشته باش از حالا مثل روزای قبلتون باشه. شاید به مرور زمان بتونه اعتماد کنه. البته اگه اگه قبول کنه پیشنهادتو

پسره اگ وارد رابطه شه

طعم ی رابطه شیرین رو بلاخره می چشه

میفهمهه رابطه چیه اصلا

من هم وقتب با اکسم بودم

هیچ شناختی و درکی از ی رابطه خوب نداشتم

ولی الان ک با رل فعلیم هستم

فهمیدم چ قدر فرق داره

من چ قدر ب خودم ظلم کرده بودم

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘