2777
2789
عنوان

اکسم بهم فحش داد 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 39 پست
پسره از یه رابطه سمی خودشو نجات دادهبهش لطف کن و دیگه برنگرد سمتش بذار نفس بکشه دیگهعذر میخوام ولی ل ...

بهش میگم من عاشقت هستم نمیتونم بعد یک سال و نیم فراموشت کنم اونم میکه منم نتونستم  همه گندکاریات رو بخشیدم چون عاشقت بودم ولی وقتی با دوستم رفتی بیرون دیگه راهی برای برگشت نذاشتی 

درصورتی من و دوستش فقط دوست معمولی بودیم چکار کنم موضوع واسش حل بشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا اخه

ببین

الان اون یکم تند باهات حرف زده تو ناراحت شدی بعد حالا فکر کن اگه مثل خودت با ددستت می رفت بیرون پشت سرت حرف می زد و بهت دروغ می گفتو این داستانا چه حالی می شدی؟

خب اونم الان همین حس رو داره گلم واسه همین دیگه نزدیکش نرو امیدوارم اون بتونه بدی هایی رو که بهش کردی فراموش کنه

اره من دوستش دارم هنوز

منم دوستش دارم فقط همون اوایل یبار بهش پیام دادم که غرورمو شکست منم دیگه به هیچ عنوان پیگیرش نشدم از دلتنگی و عشق بمیرم بهتره تا اینکه بزارم کسی غرورمو له کنه

دوسش داری انقد گند کاری داشتی؟اگ نداشتی چیکار میکردی؟فک کن اون با دوستت میرفت بیرون چیکار میکردی دقی ...

اون حتی شماره دوستام نداشت بیچاره چندیننن‌بار با دوستام امتحانش کردم دریغ از ذره ای خیانت و … 

بهش میگم من عاشقت هستم نمیتونم بعد یک سال و نیم فراموشت کنم اونم میکه منم نتونستم همه گندکاریات رو ...

واقعا خیلی بدی در حقش کردی قلبشو شکستی عزیزم بعد میخوایی باهات خوب حرف بزنه من جا پسره بودم اول مفصل فوحشت میدادم بعدم از همه جا بلاک اخه این چه کارهایی بوده کردی دختر 

اون حتی شماره دوستام نداشت بیچاره چندیننن‌بار با دوستام امتحانش کردم دریغ از ذره ای خیانت و …

خب دگ خودت بیخیالش شو اگرم رل نمیزنه چون نمیخواد با هرکسی وارد رابطه بشه منتظره آدمشو پیدا کنه بخاطر تو نیست رل نزدنش

با افتخااااار کوردم💛🧡
ببینالان اون یکم تند باهات حرف زده تو ناراحت شدی بعد حالا فکر کن اگه مثل خودت با ددستت می رفت بیرون ...

فراموش کرده که هرشب مهمونی و پارتیه خوش میگذرونه 

بهش گفتم چرا همش میری مهمونی درحالی که حال من بده 

میگه تو حتی الان هم میخای من و اخساساتم رو کنترل کنی محترمانه میگم که به تو ربطی نداره کجا میرم نمیرم باور کن دیگه دوست پسرت نیستم 

ب نظرت با این حرفا دوستم داره؟؟

این چه دوست داشتنیه . تو یه آدم خودشیفته ای که فکر میکنی هر کااار دلت میخواد انجام بدی هیچکسم ناراحت ...

دقیقااا اون بهم میکفت خودشیفته هستی مطمئن باش این قیافه و چهره ات تا اخر عمر واست نمیمونه که بخای اینجوری رفتار کنی 

چکار کنم دست خودم نیستتتتت باور کنین دست خودم نیست فکر میکردم هرررررکاری کنم پام وایمیسته

دقیقااا اون بهم میکفت خودشیفته هستی مطمئن باش این قیافه و چهره ات تا اخر عمر واست نمیمونه که بخای ای ...

نه گلم شوهر هم باشه یه جایی کم میاره و جا میزنه و طلاق.... بیشتر به رفتارت فکر کن. تازه از یه جمع بستن حرفش ناراحتی

2810