2777
2789
عنوان

مادر بی درک و فهم

254 بازدید | 14 پست

سلام

من ۱۸ سالمه 

ولی چیا از این مادر ندیدم 

هر روز میرینه بهم فوشم میده 

نمیزاره درس بخونم ۲۴ ساعته دارم کلفتیشو میکنم 

مادر دخترای دیگه رو میبینم چقدر باهم خوبن مادرِ عین کوه پشت دخترشه 

ولی من سد جلو راه برام 

من قیافم خوب نیست خوشگل نیستم  اینو خودمم قبول دارم 

ولی هر روز میکوبه توسرم میگه تو زشتی بدرد نخوری 

میگه قیافت نحسه  و روسیاه 

دیگه خسته شدم دیگه نمیکشم  تاکی من باید حسرت بقه رو بخورم ک مادراشون باهاشون خوبن 

کتاب دست میگرم بخونم فوشم میده 

مدرسه میرفتم 

بهم تهمت میزد میگفت تو میری کسافت کاری میکنی بهم میگفت ج نده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی زجرم داده خیلی هیچ وقت حلالش نمیکنم 

من دوست دارم درس بخونم دستم توجیب خودم باشه 

برم دیگه قیافه اینو نبینم 

ولی نمیزاره درس بخونم هر روز بهم فوش مبده 

بگم شوهر بکنم قیافم خوب نیس  دوماً کسی خود خانوادش اینطوری باهاش رفتار  میکنن چه انتظاری از بقیه داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم ۱۸ سالگی اوج اختلاف مادر و دختره..منم تو این سن خیلی چالش داشتم..ولی خب مامانت این حرفا رو میزنه شما چی میگی؟سعی کن احترامش رو نگه داری..مگه میشه مادرت نخواد درس بخونی..برنامه بریز بگو ازین تایم تا اون تایم وقتم آزاده ازین به بهدش میخوام درس بخونم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

برادرم مثل خودشه مسخرم میکنه  

فوش میده 

۲۴ ساعته دارم کلفتیشونو مکنم 

چیکار کنم خدایا دیگه خسته شدم 

بخدا یه شب نیس ک به امید این ک صبح بیدار نشم سرمو میزام رو بالشت 

منم قبلنا خیلی مامانم اینجوری بود 

باید سعی کنی بهش نزدیک بشی و باهاش حرف بزنی 

بگی که مثلا اون اینجوری می‌کنه تو زجر می‌کشی بهش محبت کنی هر روز یکم بشینید با هم دیگه حرف بزنید من مامانم بهتر شده رفتارش نسبت به قبلنا قبلنا همینجوری عذابم میداد

ولی خب تمام سعیمو کردم که بهش نزدیک شم

میشه دعا کنید به عشقم برسم و کنکورم قبول بشم؟🥺خیلیم دلم نی نی میخاد🥺اگه دعا کردید حتما بهم بگید منم دعاتون کنم❤️ یک عدد درونگرام و عاشق خدام و خدا بهترین دوستمه!اگه دوست داری پیش خدا مقام بالایی داشته باشی غرور نداشته باش و کسیو قضاوت نکن قاضی فقط خودشه ما هیچ وقت نمی‌تونیم همو قضاوت کنیم و اینکه مواظب حرفامون باشیم که دل کسیو نشکنیم رعایت کردن اینا هم تو زندگی واقعی و هم اینجا خیلی مهمه...دعا میکنم همه به اهداف و عشقشون برسن و خدا مریضارو شفا بده و به تنگ دست ها رزق و روزی بده و مشکل همه رو حل کنه آمین❤️

حالا که شرایط درس خوندن رو نداری از راه دیگه ای وارد شو

حتما یه مهارت کسب کن و بیشتر اوقاتت رو در جهت اون مهارت بذار..و برو سرکار 

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
منم قبلنا خیلی مامانم اینجوری بود باید سعی کنی بهش نزدیک بشی و باهاش حرف بزنی بگی که مثلا اون اینجور ...

ازش متنفرم متنفر یک دقه یجا نمیتونم تحملش کنم

پدرت چی؟

نمیتونی از اون کمک بگیری،،؟

مامان من ی زن سرحااال بود یعنی تو فامیل معروف بود به مهربونی و سرزنده بودن 

ازدواج که میکنه همه به عشقشون قسم میخورن 

تا اینکه بعد از چند سال و چند بچه بابام به مامانم خیانت میکنه 

اگه ببینیش الان

فیس مظلومش جیگرمو سوزونده افسرده شده گریه نمیکنه فقط زل میزنه به یجا فقط بهم میگه درس بخون بشی امید دلم 

ولی نمیدونه که من چقد دارم برا این وضعیتش میسوزم😭😭😭😭😭

کاربری دست ۲ نفره🙂
ازش متنفرم متنفر یک دقه یجا نمیتونم تحملش کنم

ببین منم همینجوری بودم ولی تا اینجوری ادامه بدی افسرده تر و تنها تر میشی و هر لحظه زندگی کردن تو اونجا واست میشه عذاب 

به خاطر آرامش خودت هم که شده سعی کن بهش نزدیک شی این چیزی که من میگم در اصل وظیفه ی خود مادراست ولی متاسفانه اونا درک شو ندارن ما خودمون باید پیش بریم

سعی کن بهش نزدیک شی با هم دیگه حرف بزنید بهش بگو بگو که اذیت میشی حتما سعی کن رابطه تو اوکی کنی باهاش 

چون اگه این کار و نکنی در آینده پناه میبری به هر کسی هر دوست سمی هر دوست پسر سمی یا حتی یه شوهر سمی!

خودم تجربه کردم اینجوری حتی بیشتر از قبل آسیب میبینی 

باور کن هیچکس خانواده ت نمیشه من می‌دونم الان حالت ازشون بهم میخوره ولی بزرگ تر بشی میبینی همه چقدر بیشعورن و‌ همین خانواده با این همه بی رحمیشونو ترجیح میدی به همچین آدمایی 

میشه دعا کنید به عشقم برسم و کنکورم قبول بشم؟🥺خیلیم دلم نی نی میخاد🥺اگه دعا کردید حتما بهم بگید منم دعاتون کنم❤️ یک عدد درونگرام و عاشق خدام و خدا بهترین دوستمه!اگه دوست داری پیش خدا مقام بالایی داشته باشی غرور نداشته باش و کسیو قضاوت نکن قاضی فقط خودشه ما هیچ وقت نمی‌تونیم همو قضاوت کنیم و اینکه مواظب حرفامون باشیم که دل کسیو نشکنیم رعایت کردن اینا هم تو زندگی واقعی و هم اینجا خیلی مهمه...دعا میکنم همه به اهداف و عشقشون برسن و خدا مریضارو شفا بده و به تنگ دست ها رزق و روزی بده و مشکل همه رو حل کنه آمین❤️

2810