2777
2789

البته این عکس برای شام دیشبه ۳ تاشو با شوهرم خوردیم ۲ تاش مونده برای ناهار باید بزارم تو فر داغ شه بخوریم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوش جانیچی بگم ؟🥺من خیلی دوس دارم عکستو ببینم😬

تو سایت عمومی عکس نمیزارم عزیزم همین مونده وقیح عکسمو برداره 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

قلیه ماهی

💜                                                                                                                                                                                                                                           
تو سایت عمومی عکس نمیزارم عزیزم همین مونده وقیح عکسمو برداره

عه یعنی اشتباه گرفتم🤔

فک کردم چن بار اینجا عکس گذاشتی تو ی تاپیک هم میگفتن انگار عکس فیکه ولی گفتی ن🤔🤔ینی شما نبودی 🤔🤔

اکانت دست۱۰_۱۲نفره😌💜

منم مرغ گذاشتم

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

عه یعنی اشتباه گرفتم🤔فک کردم چن بار اینجا عکس گذاشتی تو ی تاپیک هم میگفتن انگار عکس فیکه ولی گفتی ن ...

نه

چقد خوشمزه شده نوش جان 

شوهرم نیست ناهار مرغو پلو گذاشتم برا خودمو دخترم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``