2777
2789
عنوان

سحرم دیروز زایمان کردم بیاید همچی رو تعریف کنم 🍼

| مشاهده متن کامل بحث + 10106 بازدید | 635 پست
یکی دیگم دیروز اومد گفت چطوری تاپیک زدی با این حال

تاپیکای منو ندیدی وای یغنی کاربری نبود بهم توهین نکنه یا نگه فیکی چرا چون من تو بیمارستان تاپیک زدم همه میگفتن وای ما میمردم تو چطور تاپیک زدی گوشی دستته و فلانو فلانو فلان.... 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اتفاقا میخواستم بگم رنگ ابی شده نماد عکسای من😂😂یعنی هرعکسی میزارما این رنگ لامصب هستش😂😂😂ب خدا م ...

😂😂🙌🏻لباسای بچه و پتو و چیزاش هم ابیه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

خب زایمان کردما🫥والا استفاده کردم هیچی به هیچی

پمپ درد میگرفتی ضرر نداره عزیزم خودتو اذیت کردی 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
میشه وقتی داری به بچت شیر میدی منم از ته دل دعا کنی بچه دار بشم؟🥺اسمم پریسائه

پریسا ناز نکن دور رو کسی باز نکن💃🏻💃🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

😂😂🙌🏻لباسای بچه و پتو و چیزاش هم ابیه

😂😂😂قبل ازدواجم رنگ آبی مورد علاقم بود الا ن ازش متنفرم 😐

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

ارع یادمه تو و انه اونجا بودین🤣مارو چیز فرض کرده بود شایدم اینم خودش باشه؟

😂😂😂😂

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
😂😂😂قبل ازدواجم رنگ آبی مورد علاقم بود الا ن ازش متنفرم 😐

ساییدی رنگشو😐من حالا بدم میاد 

قدمش خیر باشه😍😘

من بخاطر زایمان هیچوقت دلم بچه نمیخواد😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
اون نازنین بود

خو من به افتخار تو اهنگش رو عوض کردم

2810