2777
2789
عنوان

سحرم دیروز زایمان کردم بیاید همچی رو تعریف کنم 🍼

| مشاهده متن کامل بحث + 9637 بازدید | 629 پست
ایشون یکی از همون کاربرایی هست که دنبال زیر بغل ماره من بیمارستان بودم تاپیک زدم همش ازم فیلمو عکس م ...

تو حرص نخور شیرت خشک میشه😂

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
گناه داره این همه حرف بهش میزنن تازه زایمان کرده

چی بگم💔

یکی هم باز قبل اینکه اسی زایمان کنه اومده گفته این بچه بدنیا نمیاد فقط بلدی بزایی

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو حرص نخور شیرت خشک میشه😂

باشه😂😂😂 ادمو عصبی میکنن تا همین دیروز میگفت من فیکم😐

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

2805
چی بگم💔یکی هم باز قبل اینکه اسی زایمان کنه اومده گفته این بچه بدنیا نمیاد فقط بلدی بزایی

اره بعد گفت دختر خواهرم بود

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
میشه بخورمش من🥺

لباااااش لپااااااش دماغششششش ووییییی خداااااا چچچ نااااازه

حاجی ولی دقت کردم تم خونتون بیشتر ابیه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

اره بعد گفت دختر خواهرم بود

ارع یادمه تو و انه اونجا بودین🤣مارو چیز فرض کرده بود شایدم اینم خودش باشه؟

لباااااش لپااااااش دماغششششش ووییییی خداااااا چچچ نااااازهحاجی ولی دقت کردم تم خونتون بیشتر ابیه

اتفاقا میخواستم بگم رنگ ابی شده نماد عکسای من😂😂یعنی هرعکسی میزارما این رنگ لامصب هستش😂😂😂ب خدا میخواستم بنویسم

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

😐😐😐😐😐چیییی کی گفته همچین حرفی رو خاک تو سرش

تو تاپیک های قبلش هست کلی حرف دیگه زد تهش گفت دست خواهرش بوده گوشی و اون این چیزا رو فرستاده

یکی دیگم دیروز اومد گفت چطوری تاپیک زدی با این حال

فکرکنم همین بود یانه؟

2810