2777
2789
عنوان

نامزدما امتحان کردم با یه اکانت دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 138 پست
الان این پیاما بدم ینی

الان تا کجا پیش رفتی چیگفته یکم عشوه بیا براش ببین شل میکنه یا نه ازین ورم حواست باشه زمانایی پیام بدی ک خودت اونموقع ها باهاش چت نمیکردی وگرنه تابلو میشه ک تویی سعی ک مثل همیشه باهاش رفتار کنی ک شک نکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن نامزدت  مرد خوبیه ک بهت گفتع خب بهش نگو ک تو بودی اگه میخواست چت کنه و بلاسه مطمئن باش می لاسید😶😶

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

نگو

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیخیال 

در کل از این کارا نکن

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

ولی اسکرینی که از چت اون داد گفته بود تو خوبی و خودت اصل بده و اینا را حذف کرده بود و بعد اسکرین گرف ...

حذف کرد چون فکر کرد اگه حذف نکنه دعواتون میشع و تو حساس میشی بنظرم به روش نیار یمدت مواظب باش ببین باز چیکار میکنه باز خوبه گفت نامزد دارم و متعهدم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
الان تا کجا پیش رفتی چیگفته یکم عشوه بیا براش ببین شل میکنه یا نه ازین ورم حواست باشه زمانایی پیام ب ...

گفت نامزد دارم برو با یکی دیگه بعد بلاک کرد دوباره از بلاک دراورد

نمیدونم 1 سال و نیمه نامزدیم سخته برام خیلی

پس دیگه پی قضیه رو انقد نگیر اون که گفته نامزد دارم اگر خیلی پیگیر بشی آخرش ممکنه دلت بشکنه ممکنه هم نامزدت بفهمه و به زندگیتون لطمه بخوره زندگیت رو با این طرز فکر منفی شروع نکن 

2810