2777
2789

چقدر بعضیا بی شعورن واقعأ ما طبقه اولیم دیشب حدود ساعت ۱چنان در رو محکم کوبیدن ک من از جام باند شدم صاف نشستم از پنجره نگاه کردم ببینم کیه؟؟؟دیدم کسی نیست رفتن داخل عین این عقده ای ها برای پیاده رفتن هم کر کره پارکینگ رو میزنن میره بالا قرقر صدا میده حالا با ماشین و موتور هم ک بماند بلند بلند تو پارکینگ با تلفن صحبت میکنن دیگه صبح پاشدم با شوهرم دعوا کردم گفتم دیشب من از خواب پریدم مگه حیوونن اینجور درو میکوبن برو ب نماینده ساختمون بگو شوهر منم ی کم عصبیه میترسم دعوا کنه ب نماینده ساختمونم اس داد ک بیداری جواب نداد بااین ک سر صداشون طبق معمول داره میاد ادم این همه کرایه و فلان بده اخرم اسایش نداشته باشه

شما آپارتمانین...ما خونه حیاط دار.همسایه دیوار به دیوارمون انکار از پشت کوه اومدن...ساعت ۱‌و۲نصف شب میان‌خونشون چنان درو به هم میکوبن دیوارها میلرزه..هرروز دعواشونه..بهم فحش های خییلی زشت  میدن.. نصفشو میفهمم چی میگن..نصفشو چون همزبان مانیستن نمیفهمم چی میگن..شیشه میشکنن...

پارسا پسرمامان😍

درکت میکنم 

خونه ما به این بزرگی نوسازم هست

یه دیوار مشترک داریم با همسایه نمیدونم عقل نداشته سازنده 

نکرده فاصله بده 

صبح بچه اش میره مدرسه صدای تق و توق میاد تو اتاق من 

اه مثل آدم برو مدرسه دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما آپارتمانین...ما خونه حیاط دار.همسایه دیوار به دیوارمون انکار از پشت کوه اومدن...ساعت ۱‌و۲نصف شب ...

خب میدونی طرف وقتی تو اپارتمان زندگی میکنه باید مبیشتر شبیه ی انسان بالغ رفتار کنه اینا واقعأ چون صاحبخونه هستن اصلأ نمیتونن درست رفتار کنن

2805
درکت میکنم خونه ما به این بزرگی نوسازم هستیه دیوار مشترک داریم با همسایه نمیدونم عقل نداشته سازنده ن ...

حالا ب نظرت کار درستی کردیم ک میخاییم ب نماینده بگیم؟؟؟

حالا ب نظرت کار درستی کردیم ک میخاییم ب نماینده بگیم؟؟؟

اره بگید بنظرم بگن شبا سر و صدا نکنن

ولی من واقعا نمیتونم به همسایه بگم بچه ات صبح ساعت ۶چیکار میکنه صدا خیلی کمه ها من حساسم

نمیدونم در کمد میکوبه چیکار میکنه 

صدای حرف کلا نمیاد ولی تق و توق میکنه تا بره مدرسه🤣

واحد به این بزرگی موندم واقعا 

ما تازه خونه قبلی رو فروختیم 

اونجا اتاقم خیلی ساکت بود خیلی