2777
2789
خیانت کاش با کاربری قبلم تاپیک میزدم میرفتی میخوندی خیانتاش یبارودوبار نبود همه روبخشیدم درآخرم خانو ...

چقد سخت،مگه یه آدم چقدر تحمل داره،

ببخشید چند فرزند دارید؟چند سالشونه؟شاغل هستید؟اگر جدا بشید،منزل پدر میتونید برید ساکن بشید؟خانواده شما،پذیرای شما هستند؟چند سالتونه؟

چقد سخت،مگه یه آدم چقدر تحمل داره،ببخشید چند فرزند دارید؟چند سالشونه؟شاغل هستید؟اگر جدا بشید،منزل پد ...

۲تا۲و۶نه تایه حدی ک بتونم شاغل بشم وخرجمودربیارم 

ازاین میترسم نتونم از پس زندگیمودوبچه بربیام خرج سنگینه و منم ک شغل درستی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲تا۲و۶نه تایه حدی ک بتونم شاغل بشم وخرجمودربیارم ازاین میترسم نتونم از پس زندگیمودوبچه بربیام خرج سن ...

درسته که شرایط شما سخته و حق دارید بجدای فکر کنید،اما حتما با چشم باز و مشورت این راه رو برید،

اولین سوال همینه،که بعد طلاق قراره کجا ساکن بشید و خرج خودتون و بچه هاتون چی میشه؟

تا اینو حل نکردی،اقدام به طلاق نکن لطفا

درسته که شرایط شما سخته و حق دارید بجدای فکر کنید،اما حتما با چشم باز و مشورت این راه رو برید،اولین ...

وای دارم ب خدا میمیرم بغض توگلومه چشمام پرازاشکه اما مشکل خودمم همینه ک ن کار دارم ن هیچی دارم میمیرم از غصه 

وای دارم ب خدا میمیرم بغض توگلومه چشمام پرازاشکه اما مشکل خودمم همینه ک ن کار دارم ن هیچی دارم میمیر ...

بنظرمن، با توجه به شرایط شما،اصلا فعلا اقدام به طلاق نکن،

وقتی آدم روی یک سنگی وسط رودخونه ایستاده،تا وقتی اطمینان پیدا نکردی،که سنگ بعدی،محکم تر و بهتر از همین سنگیه،که روش ایستادی،اقدام به جابجایی نکن،بخصوص وقتی دوتا بچه همراهته

وای دارم ب خدا میمیرم بغض توگلومه چشمام پرازاشکه اما مشکل خودمم همینه ک ن کار دارم ن هیچی دارم میمیر ...

مهریه بهت میده؟

خونه داره بهت بده؟

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
برای مهریه اقدام ک میکنم ولی خب هیچی نداره

خونه بابات بر میگردی؟ 

پس انداز نداری خودت؟ 

بچه ها چی

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
خونه بابات بر میگردی؟ پس انداز نداری خودت؟ بچه ها چی

اره

ن پس انداز ندارم 

تنها دغدغه ام بچه هامه 

چون اگه بخوام برم باید بچه هامونبرم چون شرایطشو ندارم 

من الان سر هرکاری ک برم بیشترازده تومن ک ب من نمیدم چجوری خرج بچه هاموبدم خرج خونه بدم 

ارهن پس انداز ندارم تنها دغدغه ام بچه هامه چون اگه بخوام برم باید بچه هامونبرم چون شرایطشو ندارم من ...

حق داری

منم دلم میخاد طلاق بگیرم 

یه خونه با سختی ساختیم زورم میاد ول کنم برم

باید خونه رو پس بگیرم 

البته من ۸ ساله ازدواجیدم

چنددد سال هم عقد بودم

درسته که شرایط شما سخته و حق دارید بجدای فکر کنید،اما حتما با چشم باز و مشورت این راه رو برید،اولین ...

میشه بیاید تاپیک بعدمو بخونید یعنی من اشتباه کردم و مال قبل بوده یانه جدیده 

دخترم ۲۰ سالشه ،من کار میکنم خودم ولی به شدت برام سخته ،من سالهاست ۷ودم هزینه های زندگیو میدم ولی ام ...

چاره چیه خودتو نجات بده زندگی با یه مرد کثافت آخر و عاقبت نداره من همسرم دروغگو و دست به زن داره خیل ...