2777
2789

گفت چشمت در بیاد بایدم نگهداری کنی گفتم حالا میبینی میری خانه سالمندان  من ب شوخی گفتم ولی حس کردم ک ناراحت شد و من از قصد گفتم چون زندگی کردنو ازم گرفتن بخاطر تنها نشدن خودشون  من خیلی خاستگار داشتم  ولی خانوادم ب هردلیلی رد میکردن  حتی خودم یکیو دویست داشتم سه سال بااهاش بودم انقد برام جنگ اعصاب درست کردن ک این ب دردت نمیخوره  ک بااونم کات کردم و اونا منو  الان بچه بد میدونن ب خاطر بد رفتارایی ک باااهاشون میکنم اصلا نمیتوتم دیگه باهاشون خوب برخورد کنم  تحمل دیدنشونو ندارم ۲۷ سالمم هست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا ما سه تا بچه ایم

من ته تغاری ام

مامان من گیر داده من پیر شم میام پیش تو

چون با تو خوش میگذره 😐😂

https://t.me/+BvhjpSH8WjY3MzVk  به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو🦦☕آره زنده موندم اما زندگی نکردنم دست خودم نیست... 

بگردم  درکت میکنم🫠🥲

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ترس از تنها شدن دارن احتمالا

مخصوصا شما اگر تنها بچه و یا بچه ی اخر باشید به هر بهانه ای میخوان شمارا پیش خودشون نگه دارن

سرکار و دانشگاه برو و حضورت را توی خونه کمرنگ کن تا عادت کنن

هرچه تهدید کنی و بترسونیشون فکر میکنم بدتر سخت گیری کنن

با یه روانشناس خوب مشورت کن تا بهتر برای ارتباطباهاشون بهت کمک کنه

تو تاپیک  قبلیت اینارو نگفته بودی ناقلا😅

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
ترس از تنها شدن دارن احتمالامخصوصا شما اگر تنها بچه و یا بچه ی اخر باشید به هر بهانه ای میخوان شمارا ...

من تو خونه هم باشم همش تو اتاقمم حتی باهاشون حرفم نمیزنم مامانم میگه حوصلم سررفت ی چیزی بگو میگم حرفی ندارم

اسی حالا ی چیز بهت بگم

مامان من مادرشو نگه نداشت حتی باحقوقی ک داشت ولی خودش توقع داره دراینده نگهش داریم😂

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
2810