2777
2789
عنوان

اختلاف سنی زیاد با مرد سن بالا

89 بازدید | 9 پست

بچه ها من با مردی آشنا شدم که ۳۸ سالشه و من ۲۴ سال سن دارم از من خیلی خوشش اومده آدم با شخصیتی هم به نظر میرسید اینو بگم که ریش و موهاش سفید بود ولی خوش هیکل و خوش تیپ بود نمیدونم چیکار کنم با توجه به اختلاف سنی که داریم به نظر شما باهاش آشنا بشم یا نه؟نظر شما چیه؟لطفا همه جواب بدید مخصوصا کسایی که تجربه داشتن و دارن با سن بالا ممنون 

به شخصه اصلا نمیتونم با کسی آنقدر از من بزرگ تره ارتباط بگیرم

بستگی به خودت داره و شخصیت ایشون

ممکنه شما بتونی خیلی خوب باهاش ارتباط بگیری

ولی خوب بالاخره معایب خودشم داره

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
به شخصه اصلا نمیتونم با کسی آنقدر از من بزرگ تره ارتباط بگیرمبستگی به خودت داره و شخصیت ایشونممکنه ش ...

دقیقا منم همینطورم ولی واسه آشنایی و اینکه باید بهش بگم حتی بعدا هم هیچ نوع ارتباط فیزیکی نمیتونم داشته باشم باهاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم همینطورم ولی واسه آشنایی و اینکه باید بهش بگم حتی بعدا هم هیچ نوع ارتباط فیزیکی نمیتونم دا ...

پس بنظرم باهاش رسمی باش 

چون ممکنه فک کنه خبرهاییه

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷