2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرمن خداخواسته روزی خونه پدرت زیاد بشه براهمین بهشون بچه داده. برای بچه که کادو میارن باهمون برید ...

کادو رو خرج گوشت کنن فردا پس فردا پول پوشکو و شیر خشک رو از کجا جور کنن بچه لباس میخاد اسباب بازی میخاد همینجوریم که دیگه نیست

اون بچه چه بدبخته کا هم والدین پیر و فقیر داره ،، هم مثل اون کاربر که میگفت با خواهر زاده هام همسن ب ...

حالم از تو حرفات بهم خورد اون حتما مثل تو مریض بوده این حرفارو تو تایپک من نگو ما انسانی مریض ج نسی نیستیم 

😐
دقیقا مثل تاپاله خودتو میندازی وسط و یکیو ریپلای میکنی که اصلا آدم حسابت نمیکنه 😂 باد معده

ارع ب نمایش بزار 

مث لاتای سر کوچه حرف میزنی

هر جای بودنتو 

بیشتر ب نمایش بزا

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔

دوستان همو نخورید

یکعده هم فاز برندارید

اگه کمکی از دستتون میاد بکنید:/

یکی اونور گاو خر

یکی اینور وای سنگدل ها ما خیلی مهربونیم

:/

یکی اون وسطا فقط یک کمکی کرد گفت سوره و..بخون

کادو رو خرج گوشت کنن فردا پس فردا پول پوشکو و شیر خشک رو از کجا جور کنن بچه لباس میخاد اسباب بازی می ...

کادو دور بر ما فقط برا بچه اول میدن در اون حد دارن ک برا بچه لباس پوشک اینا بخرند دم زایمان هزار خرج هست من میگم زورشون فقط مرغ میرسه مهمون های گوسفند میخورند 

😐

قدمش مبارک باشه

انشالله با خودش روزی میاره عزیزم،غصه نخورید

اونایی که بد حرف میزنید،از چرخ گردون بترسید

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

نمیدونم بخداینی اینا خودشون توو زندگی مشکلات ندارن انقد زندگی بقیه رو ب تمسخر میگیرن ؟

خب اگه همه انقد به فکر ناراحتی دیگران بدون و همو درک می‌کردن که دنیامون گلستون میشد 

مشکل همین فکر نکردنشون دیگه 

2810