2777
2789
عنوان

کسی بیداره بگه امشب مقصر کی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 28 پست
آدم تو سفر باید حوصلشو زیاد کنه خوب کردی ادامه ندادی عزیزم سعی کن از سفرت لذت ببری ولی اگه برگشتین س ...

الان ناراحتم با خورم میگم سفر اینارو هم خراب کردم واقعا مقصر منم؟ آخه من داشتم با شوهرم حرف میزدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بخدا داره بعد دید من ناراحتم شوهرم هم ناراحته گفت حرفای من جدی نگیرید فلان

با چنین آدمی مسافرت نرید بهتره

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

تو اصلا مقصر نیستی تا آخر سفر زیاد باهاش هم کلام نشو بفهمه ازش ناراحتی بجا اینکه بچشو بزنه زبونش تکون میداد عذر خواهی میکرد باید حد خودشو بدونه بعدا ب خواهر شوهرت بگو من اگه اون شب جوابشو ندادم مراعات کردم ک سفر زهر نکنم وگرنه جواب داشتم براش ک حد خودشو بدونه

الان ناراحتم با خورم میگم سفر اینارو هم خراب کردم واقعا مقصر منم؟ آخه من داشتم با شوهرم حرف میزدم

عزیزم پیش میاد منم تجربش رو داشتم یه زوج کنارم بحثشون شد من درجا ندید گرفتم اما اونا اینقدر قهر و تو قیافه موندن همه سفر رو به بقیه کوفت کردن 

همینکه با کوتاه اومدی کافیه مردا همیشه وقتی خستن یه چیزی میگن بعد خوب میشن الان مطمن باش شوهرت فردا گل و بلبله خودت لذت ببر بیخیال

حتما اونم خسته راه بوده

سر و صدای بچه ها هم زیاد بوده. احتمالا قبلش یا دعوا کردی بچه رو یا کل کل کردی .دیده بچه صدا کنه تحمل اش راحت تره تا یه ادم بزرگ غرغر کنه

میگی با هم راحتید اونم حرفشو گفته دیگه

ولی شما بنظرم یکم کش دادی. حالا ناهارم نمیخواستی سر سفره میرفتی اینقد التماس نمیکردن. متاسفانه تا همیشه این خاطره تو ذهن شون‌میمونه

درست میگه.تو میرفتی ی گوشه اون‌گریه میکرد چیزی نمیشد. مدام لی لی با لالای بچه بذاری لوس میکنه خودشو

نگاش مبکردی کار خطرناک نکنه.گریه مهم نیست

بخدا داره بعد دید من ناراحتم شوهرم هم ناراحته گفت حرفای من جدی نگیرید فلان

واقعا جدی هم نبوده. ی چی گفته رد شده

اینجا اگ عاشق خانواده شوهرتم باشی ی جوری میگن دل ات میخواد کارد برداری تکه تکه شون کنی😐 تو زندگی ات نیستن بدونن‌چطوریه روابط تون