2777
2789

همه داروهاش رو باید ادامه میدادی شاید چون دوباره برگشته 

البته خس خس سینه بعد مریضی های این اواخر نرماله، براش دمنوش و چیزای مقوی زیاد درست کن

شربت زوفا رو ببین اگ مناسب سنشه بهش بده عالیه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه داروهاش رو باید ادامه میدادی شاید چون دوباره برگشته البته خس خس سینه بعد مریضی های این اواخر نرم ...

خس خس سینه نداره بینیش خر خر میکنه تو خواب و تو بیداری انگار که بینیش پره ولی هر چی فین کنه هیجی نیست داروهش تموم شد خب 

خس خس سینه نداره بینیش خر خر میکنه تو خواب و تو بیداری انگار که بینیش پره ولی هر چی فین کنه هیجی نیس ...

دستگاه بخور بزن براش موقع خواب اونم فقط نیم ساعت ۴۰ دقیقه 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

سلام 

چقد شبیهزبچه من مریض شده 

الان نزدیک ۴۰ روزه مریضه اولش فقط سرفه داشت الان ی هفته ست بینیش کیپه با دهن باز میخابه تو رینیش چیزی میس 

دکتر اسپری بینی دوتا داده و اسپری دهانی و کیدوفست و سودوافدرین 

هنوزم روزی دو سه بار سرفه داره بینیشم اصلا فرقی نکرده  این وسط با دهن همش هر دیقه نفس میکشه حالت خمیازه ناقص قبلا دو سه روز اینطکری شده خوب میشد الان د. هفته ست خمیاره نصفه میکشه تنیدونم چشه دکتر متخصص اطفال س بار بردم نفهمیدن 

شما تو تایپیکا گفتی نفسش تند میشه میشه توضیح بدی چجوری میشه 

سلام چقد شبیهزبچه من مریض شده الان نزدیک ۴۰ روزه مریضه اولش فقط سرفه داشت الان ی هفته ست بینیش کیپه ...

پسر من گاهی تووسرماخکردگی هاش یهو تند تند نفس میکشه قفسه ی سینش تند تند بالا و پایین میشه و بی حال میشه و میفهمم اکسیژن خونش اونده پایین انشالله که هیچ بچه ای اینجوری نشه

سلام چقد شبیهزبچه من مریض شده الان نزدیک ۴۰ روزه مریضه اولش فقط سرفه داشت الان ی هفته ست بینیش کیپه ...

بجه ی منم چند روز هی خمیازه میکشید نمیدونم چه ربطی داره به این مریضی

2810