2777
2789

امشب عقد پسرعموم بود، توی تالار خواهرم خواست بره کاپشنش رو برداره، اونجا اینه هم بوده، پسره بهش میگه بیا عکس بگیریم، خواهرمم قبول میکنه، بعد میگه اینجا نور نیست بیا بریم تو اسانسور، گفت بهش بیا نزدیکم بمون خوب بیوفتیم، خیلی نزدیک شدن به هم 

(من خودم جلوی در بودم شنیدم چی میگفتن) 

پسره خیلییییی هیز هستش، یه بازیگر خوبی هست که نگم براتون، جلوی فک و فامیل خیلی مهربون و مودب

توی دایرکت همه دخترا...... 

خواهرم 12 سالشه ولی بهش خیلی بیشتر میخوره، در حد 14 15 اینا، هم قدش بلنده هم وزنش متناسبه بهش نمیخوره 12 سالش باشه

پسره هم 26 سالشه

از اونور به دختر عمم هم تیکه انداخته

واییییی خیلی رو مخمه این کارش، سردرد گرفتم اصن

💜ARMY💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب بیشور بوده پسره 

سن خواهرتو نمیدونسته ؟

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
2805
فامیلیم، فامیل دوریم ولی با هم تو ارتباطیم

بازم دلیل نمیشه عکس بگیرن باهم ب نظرم

باید پسر رو میشستی میزاشتی کنار

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

ب بیشعوری پسره کارندارم اون ک مشخصه.

اما خب چرا خواهرشما باید قبول کنه بره عکس بگیره بااون پسره؟!

وشما خودتون ک شنیدید میتونستید خواهرتونو صدا کنید ب ی بهونه ک عکس نگیره 

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌
ب بیشعوری پسره کارندارم اون ک مشخصه.اما خب چرا خواهرشما باید قبول کنه بره عکس بگیره بااون پسره؟!وشما ...

صدا کردم گفت باشه الان میام، 

خواهرم ذهنش پیش اینجور جاها نمیره که قبول نکنه

💜ARMY💜

2810