2777
2789

آره خب ،زندگی واقعی بااینستا و رمانا فرق داره بخدا ،گاهی وقتا ازسر نفهمی یا ما یا اونا یه کارایی میکنن ک طرف مقابل هنگ میکنه حالا حرفی کاری پیش میاد گاهی 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه به بهانه ی احترام گذاشتن به خانوادش به من بی احترامی میکنه و منو نادیده میگیره، واقعا وقتی میگه دوستت دارم و فلان تو دلم میگم غلط نکن بابا 

اصلا نمیتونم باور کنم دوسم داره 

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
انگار هیچ احساسی نداره😐

همسر من با اینکه می‌دونه اینکارش منو ناراحت می‌کنه

ولی باز تکرارش می‌کنه

چون مامانش نمیزاره 

هرچی مامانش بگه گوش می‌کنه انگار مامانش فرشته س  انگار هرچی اون بگه درسته

از این رفتارش خسسسسته شدممم

ولی میدونم یه روز مثل سگ پشیمون میشه

پشیمونش میکنم

چرا این مردا انقد هوا داره زنداداشاشونن؟؟؟؟؟؟؟؟

چون خرن

مثلا عادی عادی به من میگه فلان کارو نکن یا کلی تبعیض قائل شدن شوهرم میگه نه اینطوری نیست اینقد خوبهههه اینقددددد خوش ذاته در صورتی من همجنس خودمو بهتر میشناسم

یا میگه داداش نداره من مثل داداششم😐 یا مثلا فقط نشسته میگه میخونم شوهرم میگه روزی ۱۰ ۱۲ ساعت درس میخونه بهش میگه خانم دکتر

میگم اخه تو مگه میدونی یا چرا اینطوری میبریش بالا میگه دارم بهش. انگیزه میدم

از دستش خسته میشم

💍♥️

آره خب ،زندگی واقعی بااینستا و رمانا فرق داره بخدا ،گاهی وقتا ازسر نفهمی یا ما یا اونا یه کارایی میک ...

نفهمی با اینکه بفهمی و نکنی فرق داره همینا بفرستی خیابون برای زنای بیرون میبینی چکارها نمیکنن همه مردا بلدن بستگی داره برای کی بخان انجام بدن

اینکه به بهانه ی احترام گذاشتن به خانوادش به من بی احترامی میکنه و منو نادیده میگیره، واقعا وقتی میگ ...

دقیقاااا دقیقاا

فقط بلدن به زبون بگن دوست دارم

پای عمل که میشه ...

2810