2777
2789
عنوان

شوهرم رفته بود عروسی از دماغش دراوردم😤

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 72 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا با دوستاش بیرونم میره تفریحم میرن اصلا کاری ندارمولی این ی مورد زور اومد بهم

عزیزم بنظرم اجازه بیرون رفتن میدی اما بعدش شابد قیافه بگیری شاید بحث کنی شاید گروکشی کنی براش شاید به این دلایل به نظراتت احترام نزاشته یجاهایی ازادی کامل بده ببین خودش میاد سمتت و اولویت قرارت میده

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
[QUOTE=359756431]واقعا خدا شفاتون بده مرد بودم عمرا زن نمیگرفتم دور از جون دیوانه ای چیزی هستید نمیخ ...

دقیقا بخدا

شوهر من اصلا عرت نفس نداره سبک بازی درمیاره اصلا یعنی چی بدون زنو بچت بیا

با دوستاش بیرونم میره کاری ندارم گیر نمیدم این مورد زور داره واس من همیشه خسته اس یه تفریح نمیبره مارو ولی امروز از ظهر رفته بود ارایشگاه

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

منکه باورم نمیشه همکارش گفته بدون خانواده بیا مگه میشه بعدشم باورم نمیشه رفته باشه عروسیاگر هم رفته ...

یا خدا 😐😐😐

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
میتونم بپرسم چند سالته؟ننوشته مختلط !!!!اتفااقا همسایه ما عروسی دعوت کرده بود گفته بود فامیلای دور و ...

خب مختلط بوده که این خانم انتظار داشته دعوت بشه ، وگرنه عروسی مردونه که اشکالی نداره

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
عکس العملش چی بود وقتی از دماغش درآوردی؟؟؟حواست باشه عروسی عموت در پیشه. واست تلافی نکنه

اتفاقا دوست دارم نیاد یا کم کاری بکنه شهیدش بکنم

همکاره صمیمی هم نبوده ها 

چقدر بهش گفتم نرو اصلا واجب نیست ک بری

فقط برای من و بچش وقت نداره

همیشه هم منو بی ارزش میکنه همجا فقط بحث عروسی نیس

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

عروسی همکار همه تنها میرن دیگه مگر اینکه کارت دعوت بده و خانوادگی بخواد

عروسیه خود ما همکارای شوهرم تنها اومدن ،

شوهرمم عروسیه همکارش تنها رفت 

باهم رفیق باشین بخدا اینجوری نمیشه شوهر و نگه داشت

اگه جشن فامیل بود باز ی چیزی

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
خب مختلط بوده که این خانم انتظار داشته دعوت بشه ، وگرنه عروسی مردونه که اشکالی نداره

بعضیا دوست ندارن عروسیشون شلوغ بشه و نظم بریزه بهم ولی حالا بخاطر حقی ب گردن بودن  کادو هر چی  مجبورن فامیل و دوست و آشنا دعوت کنن ک بعضیا ک کارشونم جالب نیس ققط آقا دعوت می کنن ک‌باید احترام گذاشت چه میشه کرد