2777
2789
عنوان

شوهرم گفت رژت رو پاک میکنی یا با شیوه خودم پاکش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂والا وقتی یادم‌میاد وقتمو پای چ‌چیزایی هدر دادم حرصم میگیره🤣🤣🤣🤣

من با شوق و ذوق یه لیست آماده کرده بودم اسم همه اونایی ک خونده بودم و نوشتم انگار اورانیوم غنی کردم

همه مطالبشون یه طرف، من کلا درگیر احساسات نمیشدم همش میخوندم ببینم چه لباسایی میپوشن لعنتیا گداهاشون ...

😂من بیشتر میخوندم مدل خونه ها رو تصور کنم ...

ولی وسطاش به خاطر احساسی بازیاش عر میزدم😂💔

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
2805
چقد سر همین رمانا خودمو قرنطینه میکردم توی اتاقم ک یروزه به تهش برسم ببینم چی میشه

وای 

من ی بار یکیشو هزار بار میخوندم و گریه میکردم باهاش😐💔😂

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
وای خدا نگو،ولی خوب تا اونارو نمیخوندیم نمیفهمیدیم رمان مزخرف چیه رمان خوب چیه😂😂من هنوز خصلت رمان ...

😂😂😂اره دقیقا

من چندین ساله که دیگه رمان نمیخونم.

ولی تا وقتی آثار خوب هست چرا ب اونا بها داده بشه؟

نویسندگی چیزی نیست ک هر کسی بدون‌تمرین بتونه انجامش بده  

😂😂😂اره دقیقامن چندین ساله که دیگه رمان نمیخونم.ولی تا وقتی آثار خوب هست چرا ب اونا بها داده بشه؟ن ...

اره واقعا نویسنده خوب هم باید کلی تمرین کنه😂بابا لعنتیا این رمان قدیمیا ولی خیلی تباهن پسرا فقط دخترارو میزنن من هیچ وقت با اون قسمت حال نکردم،اصلا توی همشون سیلی بود انگار واسه نویسنده ها یه فانتزی قشنگ بود پسرخ سیلی بزنتش🫥🫥

من با شوق و ذوق یه لیست آماده کرده بودم اسم همه اونایی ک خونده بودم و نوشتم انگار اورانیوم غنی کردم

🤣🤣🤣 وای 

من همچین فاز برمیداشتم همشونو تو رم سید میکردم تو فایل کتابخانه. 

انگار ک مثلا گنجی چیزیه😐

تباه ماییم بقیه پشم‌مونم نیستن🤣

😂😂😂😂گل‌گفتی

فک کن رمانو میخونید نویسندش رو که میخواستی ببینی کیه میگفت:ساناز ۱۲ ساله از تهران😂😐

🤣🤣🤣 وای من همچین فاز برمیداشتم همشونو تو رم سید میکردم تو فایل کتابخانه. انگار ک مثلا گنجی چیزیه� ...

یادش بخیر توی کانالاش عضو میشدم بعد سیو میکردم توی پیام های ذخیره شده ولی هیچ وقت نخوندمشون🤣🤣🤣🤣

2810