2777
2789
عنوان

شوهرم گفت رژت رو پاک میکنی یا با شیوه خودم پاکش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 125 پست
خب وقتی قد بلندشو تو چهارچوب در دیدی یه جوری وانمود میکردی که انگار برای اون آماده شدی

آره توی دلم گفتم خوشگلم بیا چیدم شمع ها رو واسه تو آماده میشم من همه شبا رو 😂

19، 29، 16

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره با یه دست گرفتش تو بغلش که نیفته و یه اخم ریز کرد و خیلی جدی گفت مرااقب باش بچه نیستی دیگه ولی ش ...

و موهای خرمایی رنگی ک از بلندی به زمین کشیده میشد و توی نور افتاب می‌درخشید 

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
اره با یه دست گرفتش تو بغلش که نیفته و یه اخم ریز کرد و خیلی جدی گفت مرااقب باش بچه نیستی دیگه ولی ش ...

اره واقعا.

پسره ی لامصب اصلا بروز نمیده که اینو دوست داره ...

ازدواجشونم اجباری شده😔😔😔💔

جدا چ‌رمانای مزخرفی میخوندیماا 

یکی نیست بگه ژانر خوب میخوای برو همون عاشقانه های شاهنامه رو بخون ..اینا چی ان اخه😂💔

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
2805

و همزمان که اسی به شوهرش خیره شده بود همسرش که یه مغرور لعنتی بود گمون کرد چقدر زنش عاشق رنگ چشماش که با بنزش ست بود شده ولی اسی داشت در لحظه به این فکر می کرد این که صورتشو با تاید میشوره چرا اینقدر پوستش صافه؟!!!!

و موهای خرمایی رنگی ک از بلندی به زمین کشیده میشد و توی نور افتاب می‌درخشید

دختره هم همیشه یه کمر باریک و خوشگل بود ..

اکثرا هم چشم رنگی درمیومدن

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
اره واقعا.پسره ی لامصب اصلا بروز نمیده که اینو دوست داره ...ازدواجشونم اجباری شده😔😔😔💔جدا چ‌رمانا ...

همه مطالبشون یه طرف، من کلا درگیر احساسات نمیشدم 

همش میخوندم ببینم چه لباسایی میپوشن 

لعنتیا گداهاشونم از من بیشتر لباس داشتن برا ست کردن 

همه به خاطر پسرای رمانا افسرده میشدن من برا لباسا

...
دختره هم همیشه یه کمر باریک و خوشگل بود ..اکثرا هم چشم رنگی درمیومدن

چقد سر همین رمانا خودمو قرنطینه میکردم توی اتاقم ک یروزه به تهش برسم ببینم چی میشه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
اره واقعا.پسره ی لامصب اصلا بروز نمیده که اینو دوست داره ...ازدواجشونم اجباری شده😔😔😔💔جدا چ‌رمانا ...

وای خدا نگو،ولی خوب تا اونارو نمیخوندیم نمیفهمیدیم رمان مزخرف چیه رمان خوب چیه😂😂من هنوز خصلت رمان خوندن روم مونده البته الان اثارای خوب میخرم میخونم ولی گه گاهی اون مزخرفاتم میخونم

شماها همتون کمدی این بخدا😂😂

😂😂😂😂

والا وقتی یادم‌میاد وقتمو پای چ‌چیزایی هدر دادم حرصم میگیره🤣🤣🤣🤣

نه زشت و سگ اخلاقه

ای وای

به جاش حتما پولدار که تو ام عاشقشی😭😔

2810