2777
2789

اقا من یک داداش دارم 

بعد امروز  رفتم حموم یادم رفت ژیلت ببرم اخه من چه میدونم کی ژیلت کند میشه یکی ام تو رختکن قبلا گذاشتم چون در مجاورت بخار قرار میگیره کند میشه دیگه تو رختکن نمیزاریم داد زدم گفتم برام ژیلت بیارین و این پروسه دو سه بار تو خونمون تکرار شده در ماه های گذشته .حالا از حمام در اومدم اومده منو دعوا میکنه میگه تو بی حیایی  خودت باید ژیلت برداری داداشت چه فکری میکنه 

اولا ک داداش من اصلا فکری نمیکنه 

دوما من وجود ژیلت نیستم ک بدونم کی کند میشه 

سوما اصلا ژیلت مگه جنبه انحرافی داره؟ ژیلت برای تمیزیه خود پسرام زیر بغلشونو شیو میکنن الان چه انحرافی میتونه داشته باشه اخه؟ 

کلا مامانم رو اعصاب من راه میره  من یکم باسن دارم چون ورزشکارم بعد تو تابستون نمیذاشت ک شلوارک بپوشم میگفت جذبه رفته بود شلوار مامان دوز خریده بود 

جالب چیه پارادوکس چیه اینکه خودش با لباس زیر جلو پسرش راه میره 

چیزی ام میگیم بهش اینجوریه ک ببخشیدا باسنشو شستم زاییدمش   مال مادرشه ببینه بهتر از اینکه تشنه ی دخترای مردم باشه 

من با این مادر چه کنم اخه؟؟؟

فقط بلده اعصاب منو خورد کنه 

منم تا حالا از داداشم هیچی ندیدم خیلی ادم چشم پاکیه اصلا نگاه نمیکنه ک بخواد اتفاقی براش بیوفته یا نیوفته ۲۱ سالشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دفعه قبل اینکه بری تو حموم ژیلتتو تست کن اگه لازم بود با خودت ببر اینجوری جنگ اعصابم نداری 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اون قسمت مال مادرشو ببینه بهتره فکر کنم از خودت گفتیجدی مادرت گفته؟

آره جدیمامانم همچین اعتقادی داره 

معتقده من شلوارک بپوشم  جنبه انحرافی داره 

ولی خوشد با لباس زیر بگرده  باسنشو شسته زاییدش پس مشکلی نداره

آره جدیمامانم همچین اعتقادی داره معتقده من شلوارک بپوشم جنبه انحرافی داره ولی خوشد با لباس زیر بگرد ...

ولش کن  درست بشو نیست نمی تونی قانعش کنی

فقط بیخیال باش

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
بیخیال تو رعایت کن

اخه چطور داداش من ژیلت بخواد مشکلی نداره من ژیلت بخوام مشول داره؟ 

اعصاب روان مارو خورد کردن خیر سرم رفتم ی دوش اب سرد بگیرم  اعصابم راحت شه بدتر اعصابمو خراب کرد

آقایون ساختار ذهنیشون جوری طراحی شده که هر چیزی رو تصویر سازی میکنن

فروید میگه اولین حس جنسی یه پسر تو کودکی نسبت به مادرشه و پدر خودش رو رقیب خودش تصور میکنه 

وقتی برادرتون به طور ناخواسته نه عامدانه بدن شمارو ببینه و حس خوشایندی بهش دست بده به خاطر محرمیت و غیرتی که تو وجودش داره از ادامه تصویر سازی نسبت به خواهرش منصرف میشه و حتی عذاب وجدان میگیره 

ولی این تحریک و خوشایند تو وجودش می مونه و سعی میکنه به اشخاصی که نسبت به اونها حس غیرت و محرمیت نداره نگاه کنه و با تصویر سازی کنه

در هر صورت رعایت یه سری کارهای از جانب هم شما هم مادرتون ضروریه 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
اخه یادم میره همش خوب ک لباسامو در میارم یادم میاد دیگه حوصله ندارم لباس بپوشم

یادت بمونه بهتر از این نی ک مامانت هی اعصابتو خورد کنه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
2810