2777
2789
عنوان

خانومایی ک پسر بزرگ دارین بیاین مشکل منو حل کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 21 پست
آقایون ساختار ذهنیشون جوری طراحی شده که هر چیزی رو تصویر سازی میکننفروید میگه اولین حس جنسی یه پسر ت ...

درسته من با شلوارک نپوشیدن مشولی ندارم 

ولی اخه ژیلت به نظر شما چه جنبه انحرافی ایی داره؟ 

اصلا چه تصویر سازی ایی با ژیلت اتفاق میوفته؟

آخ چقدر مثل منی خدا لعنتش کنه مامان منم از بچگی دامن پوشوند بهم الانم همیشه شال دارم تو خونه که مثلا بیوفته رو سینم

باسنمم یکمی بزرگه هیچوقت نتونستم لباسی که دوس دارم بپوشم خدا مرگش بده داداشم با اون محدودیت بهم تعرض کرد

خودشم با سوتین تو خونه راه میره😐

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته من با شلوارک نپوشیدن مشولی ندارم ولی اخه ژیلت به نظر شما چه جنبه انحرافی ایی داره؟ اصلا چه تصو ...

همین که متوجه میشه شما بدنتون رو شیو میکنید و شاید شاید شاید لحظه ای این بدن شیو شده براش تصویرسازی بشه 

اصلا از جنبه مذهب و تعصب به این قضیه نگاه نکنید

این مراعات کردن ها تو خیلی از کشورها و با خیلی از اعتقادات وجود داره 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
آخ چقدر مثل منی خدا لعنتش کنه مامان منم از بچگی دامن پوشوند بهم الانم همیشه شال دارم تو خونه که مثلا ...

میگم ک دقیقا مثل همیم با این تفاوت ک من  دیگه شال و دامن نمیپوشم  

اصلا فق، اعصاب منو خورد میکنه 

اخه ژیلت الان مشکل داره؟ من حالا با شلوارک مشکلی ندارم پسر جوونه ولی اخه ژیلت مشکل داره؟

منظور منم همون شلوارک بود ولباس زیر مادرتون عزیزم .ژیلت فکر نمی‌کنم مشکلی داشته باشه ولی حالا چون مادرتون کلید کرده روش به دلش راه بیا گلم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

منم سه تاداداش توخونه داشتم بخدامامانم بااینکه خیلی لاغربودم هم شلواروهم دامن روی شلوارمیدادبپوشم بخداعین اسکلتم بودم البته خودشم خیلی پوشیده میگشت کلایه لباس درست حسابی نذاشت بپوشیم اصلاهرکس من وخواهرامم ومیدیدمیگفت یاشلوار بپوشیدیادامن مامانم قیامت میکردچراگفتی. الان خداراشکرمیکنم دوتادختردارم همجنس پسرنداریم توخونه همه جلوهم راحتیم دوتادخترامم راحت توخونه میگردن