2777
2789
عنوان

نامزد هول🥲

1174 بازدید | 58 پست

نامزدم سرکارش کرمانه خیلی از ما دورتره دو ماه یه بار میاد پیشم

بعد دیروز برگشت بهم گفت دلم دیگه داره برات در میاد نمیتونم دوریتو تحمل کنم آخر هفته دیگه میام میبینمت🙂 (اینم بگم که یه هفته ای هست با هم حرف زدیم که هر وقت که نامزد اومد ما برای اولین بار رابطه کامل داشته باشیم به همین خاطر این چند روز همش ابراز دلتنگی میکرد)

بعد امروز من یادم افتاد این هفته که نامزدم میاد من پریودم وقتی بهش گفتم گفت حیف شد وای قندم افتاد و این حرفا 🥲💔

دیگه بعدش اصلا نگفت که میام این هفته میام و مطمئنم که نمیاد❤️‍🩹 میدونم که نمیاد 😕😕

چراااا مردا انقده هول شدن چرا همش دنبال رابطه ان چرا هیچی از دلتنگی نمیفهمن 💔💔💔💔💔💔💔

غرورم اجازه نداد بهش بگم بیا حداقل همو ببینیم و حتما که نباید رابطه باشه ولی قلبم خیلی شکست خیلی 💔

هروقت باهاش حرف میزنم بحثو یجوری میبره سمت رابطه و حرفای... حالم دیگه ازش بهم میخورهههه😭😭😭

این که فکر کنی یه ادم فقط تو رو بخاطر رابطه میخواد آدمو آزار میده کسی درکم می‌کنه ؟؟🥺🥺💔💔💔💔💔💔💔

M❤️S

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب مردا مدلشون با ما فرق میکنه

یعنی دلتنگی هاش همش واسه مسائل جنسیه 

یعنی هر وقت من پریود باشم اون نامرد نباید دیگه دیدنم بیاد دلتنگیو باید همش تو رابطه جنسی ببینه؟🥺

M❤️S
یعنی دلتنگی هاش همش واسه مسائل جنسیه یعنی هر وقت من پریود باشم اون نامرد نباید دیگه دیدنم بیاد دلتنگ ...

اگه بخوام راستشو بگم آره رابطه جنسی واسه مردا همه چیه 

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
اون چهار ماهه همش داره درگوشم وز وز می‌کنه

کلا ممکنه پسندت نباشه بعدا بفهمی به مشکل بخوری 

بهش بگو تا ازدواج صبر کنه تو راضی نیستی به هر حال این ی چیزیه که دو طرف باید راضی باشن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
2810