2777
2789
عنوان

نامزد هول🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 58 پست
عه چرا دعوا گلم

زنگ زده به دروغ میگه ببخشید عزیزم کارم خیلی زیاده سرم شلوغه نمیتونم این هفته بیام 🥲مثل ادم بگه چون پریودی نمیام نیاز جنسیم از تو برام مهمتره دروغ چرا تحویلم میده😕

M❤️S
من کسی میشناسم ک فقط یه هفته صیغه کسی بوددست همم نگرفتنفقط یه هفته باهم بودنتا الان ادواج نکرره ۴۵ س ...

بازم هرچی بوده خودش اخر خواسته 

دختر تا نخواد نمیزاره کسی بهش دست بزنه مگر اینکه زور باشع... 

اگه سخت جلوش وایسه میتونه 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو سال قراره تو عقد بمونیم اون تحمل نمیکنه

اسی این همه مدت چجوری تحمل کرد حالا تصمیم خودته میتونیم کاری کنی سخت جلوش وایسی  ولی فعلا تنبیش کن 

ایشون میگه عقد هستیم

خب عقد باشن نرفتن زیر ی سقف که سخت جلوش وایسه میتونه کاری کنه چیزه زوری که نیست مگر اینکه انقد مغزشو بخوره که کلافه شه

نه

خب من ۱۵ ساله ازدواج کردم

اوج احساس و خاطره و ....توی دوران جوانی هست

یعنی سن میره بالا و درگیری هات زیاد میشه

همش حسرت گذشته رو میخوری

به جایی میرسی ک یک بیرون رفتن ساده با همسرت برات ارزو میشه

میخوام بهت بگم بجای جر و بحث های الکی میشه از زندگی لذت برد

فک کن همسرش هر روز ازش درخواست کنه

ایشون جواب رد بده

بعد لج بازی

ک چی؟

این نظر منه

نظر هزکسی با هر شرایطی محترمه

خب من ۱۵ ساله ازدواج کردماوج احساس و خاطره و ....توی دوران جوانی هستیعنی سن میره بالا و درگیری هات ز ...

حرفتون درسته 

من از این نظر گفتم که بعضی از پسرا چون میبینن پارتنرشون خوشش نمیاد حرفی دربارش نمیزنن براش صبر می کنن

حرفتون درسته من از این نظر گفتم که بعضی از پسرا چون میبینن پارتنرشون خوشش نمیاد حرفی دربارش نمیزنن ب ...

درسته

ولی اون بیشتر شامل قبل از ازدواجه و کاملا باهاش موافقم

اما‌بعد ازدواج و عقد نه

یه ماه نامزد و سه ماه عقدیم

عزیزم طبیعیه نامزدم خودم تا ی سال ی جوری رابطه مهم بود براش که من حس میکردم منو فقط واسه رابطه میخاد کلن خیلی به رابطه اهمیت میداد ولی از بعد رابطه کم میشه و به محبت نیاز مند میشن انقد ک نمتونی الان فکرشو کنی 

هنوز اوله برا همون اینجوریه ولی بهت قول میدم که حتی اگه همیشه پریود باشی اون دوست داره و بدو بدو میاد پیشت

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  

قسمت این بوده رابطه نباشه. کاش صب کنی تا عروسی.  خب راههای دیگه ای برین

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

زنگ زده به دروغ میگه ببخشید عزیزم کارم خیلی زیاده سرم شلوغه نمیتونم این هفته بیام 🥲مثل ادم بگه چون ...

کارش چیه حالا

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه