2777
2789

الهی بمیرم برا دل غمگینت   دنیا تا بوده همین غم‌های ریزو درشت رو داشته واسه همه  انشاالله خیلی زود غمت  تبدیل به شادی بشه  انقد شاد بشی که سجده شکر به جا بیاری عزیز دلم ❤️ 🌹 🥰 

خدایا نگاهم به لطف توست خداوندا روزیم ده آنچنانی که بزرگی توکلم به درگاه پر مهر توست 
الهی بمیرم برا دل غمگینت دنیا تا بوده همین غم‌های ریزو درشت رو داشته واسه همه انشاالله خیلی زود غ ...

دارم میمیرم دیگ نمیتونم نمیتونم مگه چن سالمه 20سال ک مث ادم های 60ساله میمونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

هیچ چیز  هیچ دردی هیچ مشکلی  نمیتونه زمین گیرت کنه یا باعث بشه فکر مرگ بکنی  به جز خودت 

خودت داری خودتو عذاب میدی 

باید قبول کنی تو و همه انسان ها این قدرتو دارن تا خودشونو شاد کنن یا غمگین خوش و سر خوش باشن یا پر درد و ناراحت

خستم کردن ن پدری ن مادری خانواده پدریمم خستم کردن کلفت شدم همه چی شدم هنوزم سرکوفت ک هیچ کاری نمیکنی ...

دانشگاه نمیزی؟! 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
هیچ چیز هیچ دردی هیچ مشکلی نمیتونه زمین گیرت کنه یا باعث بشه فکر مرگ بکنی به جز خودت خودت داری خو ...

خستم احازه بیرون رفتن ندارم دوستی ندارم ن کسی میره ن کسی میاد بی کسم هیچ کسو ندارم

2810