2777
2789
عنوان

حالم بهم خورد وای توروخدا از جای خوب مواد غذایی بخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 31 پست
ممنونم🥺❤❤❤فقط موقعی هایی ک غسل به گردنم نمیتونم نماز بخونم یا فتاح رو بعد اذان بگم؟دعا کنید برام🥲❤

ن اصلا نمیشه دختر خوب

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آشنامون تو کارگاه شیرینی فروشی بود میگفت تخم مرغ خراب و تخم مرغی که توش خون هست رو هم استفاده میکنن

من کلا ازهرچی شیرینی متنفر شدم بااین مسائل

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
حق الناسههههه😐

براشون مهم نیس

منم یه مدت شیرینی فروشی کار کردم که کیک هاشو به سراسر استان به کافه ها میفروخت بخدا قسم تخم مرغ شک ...

من ک خودم میدونم چی میگی من باورم نمیشد اینطوری کنن بعد فک کنن نونا باگتی ک مال ۲ روز پیشن میگن مال امروز

یعنی اون موقع ها کلا نگم یا فتاحو؟

دختر خوب وقتی غسل گردنت چجوری نماز میخونی😳😐

نه عزیزم😂😂میگم ایرادی نداره بدون اینک نماز بخونم اونموقع ها این ذکرو بگم؟

ن میشه بگی 🤣

سلام توروخدا بگو چه جوری دعا یا طلسمو باطل کنم توروخدا گرفتارم کمکم کن

سلام عزیزم برو حموم هرچی غسل ب گردنت پاک کن غسل مافی ذمه بگیر بعد اینکه غروب ب ِغروب اسفند دود کن چهار قل بخون هرروز اب هرشب اب قران بخون وضو بگیر سوره جن یا سوره الرحمن یا سوره تکویر بخون ب اب فوت کن اب بخور

سوره جن بخون الرحمن بخون

سلام عزیزم برو حموم هرچی غسل ب گردنت پاک کن غسل مافی ذمه بگیر بعد اینکه غروب ب ِغروب اسفند دود کن چه ...

عزیزم متوجه نشدم  کدوم سوره هارو به اب فوت کنم؟

الرحمن تکویر و جن رو بخونم و فوت کنم  به آب و بعد آبشو بخورم؟

و اینکه عزیزم اگه یکی دیگه دعا گرفته بودن براش من میتونم بااین کارا ک گفتی برای اون باطل کنم؟

برای کسی ک قرار بود باهاش ازدواج کنم دعا گرفتن😔باهمین روشا اگه انجام بدم برای اونم باطل میشه؟💔💔

و اینکه این درسته ک دعا مدتش چهل روزه ؟

2810