2777
2789

من توشیرینی فروشی کار میکنم تخمه پر کرم سوسک دادن همکارم تمیز کنن همون تخم ازش کوکی درس کردن 🤮🤮اصلا براش مهم نیس وقتی اعتراض کردیم گفتن بدین بزنن بابا 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

اخ جون کرم😋

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاشق کار کردن تو شیرینی فروشی هستم ...

البته نه فروشنده

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
اومدم بهت بگم خیلی عقده ای هستی رانی خور🤣🤣

ول کن من پاشم برم امتحان بدم قبول بشم برا مصاحبع بگن الویت باایناس توناراحت نمیشی

بعد بیان ایتطوری توهین کنن تو جا من نیستی بودی اون لحظه ک بیان اولویت با سهمیه بقیس میفهمیدی زحمت ۲ سالت ک قبول شدی برا مثاحبه رفتی هنوز نگفتی سلام بگن میدونیم قبول شدی اما الویت بابقیس

دوم یادم بگیر دعوا همونجا ‌ ک بوده بوده نری جار بزنی دعوا کردی پست تاپیک بزاری فعلا میبخشمت مثل خودم عصبی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ول کن من پاشم برم امتحان بدم قبول بشم برا مصاحبع بگن الویت باایناس توناراحت نمیشیبعد بیان ایتطوری تو ...

میدونه چیه تو جای این بنده خدا نیستی ببینی چقدر زجر میکشه.حاضره باباش سالم باشه ولی سهمیه نداشته باشه.

من خودم 5درصدم یعنی فرزند ایثارگر جایی هم کارمند نیستم.

امسال معلمی شرکت کردم 5 دردمو زدم نتیجش اومد 5 درصد شما قابل قبول نیست🤣در صورتی که پدر من 50 ماه جبهه داره.

منم گفتم بیخیال بابا دانشگاه پولی که درس خوندیم استخدامی هم مال از ما بهترون باشه.

والان یه 5 درصد بیکار بی عارم

میدونه چیه تو جای این بنده خدا نیستی ببینی چقدر زجر میکشه.حاضره باباش سالم باشه ولی سهمیه نداشته باش ...

هی خدا ولش کن الان پیر میشیم ولش کن ولش کن هی روزگار خواهر بخت یارمون نیس برا کار

عزیزم برای باز شدن بخت چیکار کنیم؟🥺😭

من با اینک موقعیتم خوبه ولی کم خاستگار دارم یه مدت زیاد شدن مثلا تو ۳ماه ۲تا اومدن بعد من نشستم برا فامیلمون با آب و تاب اینو تعریف کردم کاشکی لال میشدم میدونستم یه پیش همیشه دعانویسه ها ولی از دهنم در رف بعد از اون موقع نزدیک ۸ماهه اصلا هیچییی حتی در حد اینک کسی ازم خوشش بیادم پیش نمیرم چیکار کنم 😭

عزیزم برای باز شدن بخت چیکار کنیم؟🥺😭من با اینک موقعیتم خوبه ولی کم خاستگار دارم یه مدت زیاد شدن مث ...

سلام خوبی عزیزم اول اینکه برو حموم غسل کن تر تمیز اگه غسل ب گردنت غسل مافی ذمه بگیر بعد یه مبلغی یا چیزی مثل لباس ک نمیپوشی نون کوچک شدن بده ب بچه نیاز مند ثوابش کن خوب بعد وضو بگیر اب قران بخور اب قران سوره هاش اینه ۴ قل سوره جن و سوره تکویر هربار یکی از این سوره ها یا ۴ قل هربار خوندی فوت کن اب اون اب بخور ذکر اسغفر الله بگو وانیکاد بخون اسپند دود کن بعد روزی ۱۰۰ بار بگو بسم الله الرحمن الرحیم تا ۴۰ روز ب نیت بخت گشایی ازدواج روزیم ۱۲۵ بار یالطیف بگوبعد هرنماز یافتاح ۷۰ بار بگو ایه ۹ سوره یس بخون ب خودت فوت کن از چشم حسود دور باشی انشالله بختت باز میشه

سلام خوبی عزیزم اول اینکه برو حموم غسل کن تر تمیز اگه غسل ب گردنت غسل مافی ذمه بگیر بعد یه مبلغی یا ...

ممنونم🥺❤❤❤

فقط موقعی هایی ک غسل به گردنم نمیتونم نماز بخونم یا فتاح رو بعد اذان بگم؟

دعا کنید برام🥲❤

2810